Momentje voor jezelf: Zo neem je een luxe bad

In bad gaan is voor heel veel vrouwen het ultieme moment om te relaxen. Het moment waarop je jezelf in dat water met sop laat glijden is onbetaalbaar. Om dit heerlijke moment nog luxer te maken kun je de volgende tips uitvoeren:

Temperatuur water

Allereerst is het belangrijk dat de temperatuur van het water goed is. De ideale temperatuur is 33,3 graden. Voel met je pols of het water de goede temperatuur heeft voordat je jezelf in het water laat zakken.

Creëer sfeer

Een felle lamp gaat jou niet het ultieme relax gevoel geven. Zorg voor een paar kaarsjes en zet een ontspannen muziekje op.

Voeg olie toe

Geuren zoals lavendel, jasmijn, iris en roos kan je helpen om je nog meer in een ontspannen mood te krijgen. Voeg de olie toe als je bad halfvol zit, dan zal de olie zich het beste verspreiden over het hele bad.

(IJs)water

Zet een kom ijswater en een washandje naast je bad. Het koude washandje kun je dan op je voorhoofd en/ of nek deppen om af en toe iets af te koelen. Zorg daarnaast voor een fles water zodat je gedurende je bad goed gehydrateerd blijft.

Fluffy badjas en handdoek

Als je eruit komt, zorg dan voor een zachte handdoek en een nog zachtere badjas. Dit maakt het ultieme moment voor jouzelf compleet.

Reageer op artikel:
Momentje voor jezelf: Zo neem je een luxe bad
Sluiten