Safety first! 8 x leuke mondkapjes waar je mee gezien wil worden

Mondkapjes: wij hadden ‘m niet aan zien komen, maar inmiddels moeten we er echt aan geloven. Vanaf 1 juni is het dragen van een mondkapje raadzaam en/of verplicht in situaties waarin je moeilijk anderhalve meter afstand kunt houden. En daarom kun je maar beter een leuke scoren.

Mondkapje: deze exemplaren dragen we met plezier

In het openbaar vervoer of tijdens een bezoek aan contactberoepen: grote kans dat ook jij de komende tijd weleens met een mondkapje de deur uit moet. Beautify zette een aantal mondkapjes die zowel fashion als veilig zijn voor je op een rijtje. Welke kies jij?

mondkapje hartjes
Wooden X Carolien

1. Met hartjes, uit de Wooden X Carolien collectie €24,95

Hoe leuk is dit mondkapje met hartjes van Wooden Amsterdam? Carolien Spoor ontwierp speciaal voor ons Nederlanders twaalf verschillende prints, in samenwerking met Wooden.

De niet-medische mondkapjes zijn gemaakt van 100 % duurzaam katoen en bestaan uit twee lagen. Zo kun je makkelijk een filter toevoegen voor extra bescherming. Daarnaast zijn de kapjes superduurzaam, want je wast ze gewoon thuis op 95 graden. Musthave; letterlijk!

Mondkapje samba
Wooden X Carolien

2. Samba, uit de Wooden X Carolien collectie €24,95

Ook van dit design uit de collectie met Carolien zijn we fan. Van de kleurencombinatie tot de vrolijke print: het is absoluut geen straf om dit item te dragen.

Extra leuk aan Wooden: 1% van de winst van ieder product gaat terug naar de natuur via Trees for All. Een organisatie die voor iedere €5,- een boom plant om CO2-uitstoot te compenseren. Lekker bezig!

mondkapje
Mooiemondmaskers.com

3. Met bloemen, van Mooiemondmaskers.com €13,95

Met dit masker willen we best gespot worden in de tram. Ook de mondkapjes van deze website zijn van een mooie kwaliteit katoen gemaakt en 2-laags. Bij je bestelling krijg je 10 filters, die je in het filterzakje kunt stoppen voor extra veiligheid.

mondmasker
Alice and Olivia

4. Met hoofdjes, van Alice and Olivia €9,83

Voor ieder verkocht masker doneert webshop Alice and Olivia een masker aan mensen en gemeenschappen die het hard nodig hebben. Met de hashtag #MaskTogether willen ze iedereen oproepen om respect te tonen voor de harde werkers aan de frontlinie. En da’s nog niet alles: het printje is ook hartstikke leuk.

mondkapje
The Fashion Filter

5. Met luipaardprint, van The Fashion Filter €43,50

De stylish maskers van het merk The Fashion Filter worden gemaakt in Eindhoven, op aanvraag. En dat betekent: geen overstock en verspilling én unieke designs. Je krijgt drie filters bij je bestelling.

DIY mondkapjes
The Fashion Filter

6. DIY kit, van The Fashion Filter €17,95

Extra leuk: zelf een eigen mondkapje ontwerpen! The Fashion Filter snapt het helemaal en heeft een heuse DIY Kit samengesteld voor enthousiaste creatievelingen. Vinden we een top idee.

Wooden Amsterdam
Wooden Amsterdam

7. Met rozen, van Wooden Amsterdam €24,95

Dit masker van Wooden staat hoog op onze verlanglijst. Handgemaakt van 100 % katoen in een print die overal mooi bij staat. Hebben!

Etsy drake mondkapje
Etsy

8. ‘If you’re reading this you’re too close’, via Etsy €9,53

Dit mondkapje is meer dan awesome en als we de reviews mogen geloven zit ‘ie nog heerlijk ook. Je scoort het masker via Etsy. Ook leuk als cadeautje voor je lief of beste vriendin.

Lees ook: