Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Gezondheid 11 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Monica Geuze en Kaj Gorgels lanceren een nieuw platform gericht op zelfontwikkeling

We hebben er even op moeten wachten, maar the word is out. Monica Geuze lanceert samen met Kaj Gorgels een nieuw platform. Mind over Madness is een online platform waarop webinars worden georganiseerd met experts.

Het platform is gericht op zelfontwikkeling. Onderwerpen die aan bod komen zijn persoonlijke groei, mindfulness én spirualiteit. Sounds interesting.

Mind over Madness

In een eerdere podcast (van Kaj Gorgels) hadden de twee vrienden het al over een geheim project. Tot voor kort wist niemand waar dit precies over ging, maar dat is nu verleden tijd. Het online platform is gelanceerd en we weten nu dat het webinars zijn die worden gehost. Het is allemaal online, dus jij kan alles volgen vanuit je woonkamer. Ideaal.

Iedere maand gaan Monica Geuze en Kaj Gorgels in gesprek met inspirerende gasten die ze zelf interessant vinden. Dat doen ze zodat ze zélf meer te weten komen over bepaalde onderwerpen, maar ook zodat jij de handvatten hebt om aan de slag te gaan. De onderwerpen zijn heel divers, maar vooral gericht op zelfontwikkeling.

Monica Geuze en Kaj Gorgels

De twee zijn misschien niet de eerste personen die bij je op komen als het gaat over zelfontwikkeling, mindfulness en spirualiteit. Maar zowel Monica Geuze als Kaj Gorgels houden zich er juist veel mee bezig. In een nieuwe video vertellen ze dat ze vaak gesprekken met elkaar voeren over hoe je de beste versie van jezelf wordt. En zijn we daar allemaal niet naar op zoek?

Maandelijkse webinars

Helemaal gratis is het platform Mind over Madness niet. Om de webinars te kunnen kijken, moet je een kaartje kopen. Je kunt kaartjes kopen voor losse webinars, maar er is ook een pakket beschikbaar voor de eerste drie webinars. Als je een kaartje hebt gekocht, kun je live meekijken met de webinar, thuis meedoen en vragen stellen aan de gast, Kaj én Monica. Ook fijn: de webinars zijn nog een week lang terug te kijken.

Je kunt nu al je kaartje scoren voor de eerste webinars in juni, juli en augustus. De eerste gast is Mr. Breath en houdt een webinar op 21 juni. Deze eerste webinar gaat over hoe je je ademhaling kunt gebruiken om te zorgen dat je niet alleen meer ontspant, maar ook juist meer energie krijgt.

Reageer op artikel:
Monica Geuze en Kaj Gorgels lanceren een nieuw platform gericht op zelfontwikkeling
Sluiten