Om déze reden stopt Monica Geuze met haar serie op Videoland

Monica Geuze, wie kent deze powervrouw niet? Is het niet van haar eigen vlogs op haar YouTube-kanaal of het nieuwe platform Mind over Madness samen met Kaj Gorgels, dan is het wel van haar eigen serie op Videoland: Like Monica.

In maart lanceerde Monica samen met Videoland de serie, waarin ze een intiem kijkje geeft in haar leven. Na acht afleveringen lijkt het alleen op te houden. In haar laatste vlog verklapt Monica het een en ander.

Monica Geuze stopt met serie

Na de eerste vier afleveringen leek er al een vroegtijdig einde te komen aan de Videolandserie Like Monica (door corona), maar in haar laatste vlog liet Monica weten dat de opnames al een tijdje in volle gang zijn. Goed nieuws dus voor kijkers van de serie, want vanaf 8 juli zijn vier afleveringen te zien. Helaas zullen dit ook de laatste vier afleveringen zijn.

Vanwege de exclusiviteit in haar serie op Videoland kan Monica niet meer alles wat ze wil zomaar delen met haar kijkers op YouTube. In haar laatste vlog vertelde Monica bijvoorbeeld over haar verjaardag, die ze niet eerder kon vieren door het coronavirus. Ze heeft uiteindelijk een heel groot feest bij haar thuis gegeven wat ze dolgraag wilde delen met haar kijkers, maar dat kon niet.

Keerzijde van de serie

Omdat de verjaardag van Monica het einde van de serie wordt, kon ze namelijk niet veel filmen voor haar vlog op YouTube. “De serie heb ik besloten te doen, omdat het me leuk leek. (…) Ik dacht dat het wel mee zou vallen, maar ik merkte wel dat ik veel minder kan doen wat ik het liefst doe en dat is dit”, zegt ze over haar YouTube-kanaal.

Monica vertelde ook dat het voor haar minder oprecht voelt wanneer ze niet alles kan delen met haar volgers. En de reden waarom Monica vloggen zo leuk vindt, is júist het oprechte deel en dat ze honderd procent zichzelf kan zijn. Reken er maar op dat we binnenkort weer van veel meer dingen mogen meegenieten uit Monica’s leven. Je hebt alleen nog heel eventjes geduld nodig. Je kunt de laatste vlog van Monica hieronder bekijken:

Lees ook: OMG – Ferry uit de populaire Netflix-serie Undercover krijgt een eigen film

Reageer op artikel:
Om déze reden stopt Monica Geuze met haar serie op Videoland
Sluiten