Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 9 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

OMG!? Gaat Monica Geuze Temptation Island presenteren?

De echte Monica Geuze-fans weten al lang en breed dat zij bezig is met een tot nu nog geheim project. Ze heeft het al weken in haar vlogs over het feit dat ze iets mag doen waarbij haar droom uitkomt, maar wat dat dan precies is, weet niemand. Maar wij hebben zo onze vermoedens….

Als je namelijk alle facts op een rijtje zet, ben je er al snel achter.

Monica Geuze nieuwe presentatrice van Temptation Island?

Zoals jullie weten gaat (thank god) Temptation Island dit jaar gelukkig gewoon door ondanks COVID-19. Wel zullen er wat aanpassingen zijn: er komt alleen een Videoland-versie, het is een 100% Nederlandse cast én we vermoeden dat er een nieuwe presentatrice tot leven komt, namelijk Monica Geuze.

Alle facts op een rij

Nu snappen we maar al te goed dat je graag wil weten waarom wij dit vermoeden hebben. Well, we can tell you.

Fact 1: Ten eerste heeft Monica het al heel lang over haar ‘dream coming true’ in haar vlogs. Ze vertelde ook dat dit te maken had met een televisieprogramma.

Fact 2: Daarnaast liet ze in haar vlog van deze week zien dat ze bezig was met de doorpas van verschillende outfits voor het programma waar ze nog niets over mag zeggen. Maar wij weten allemaal heel goed dat de presentatrice van Temptation Island er altijd mega fashionable bij loopt.

Fact 3: Ook deelt Kaj Gorgels een foto van Monica Geuze, zichzelf en twee anderen in het vliegtuig met als titel ‘Ciao’. Laat het nou net al bekend zijn dat de opnames van Temptation Island dit jaar in Italië zullen plaatsvinden. Aanschouw zelf.

Bron: Instagram

Fact 4: En als kers op de taart deelt Kaj Gorgels nog een filmpje dat hij daadwerkelijk in Italië is. 1+1=… Heel simpel als je het ons vraagt ;-).

RTL Boulevard

Monica Geuze liet in haar vlog weten dat vanavond het heugelijke nieuws bekend gemaakt wordt in RTL Boulevard. Wij zijn maar wat nieuwsgierig. Jij ook?

Lees ook: OMG – Kaj Gorgels hint op terugkeer Temptation Island VIPS

Reageer op artikel:
OMG!? Gaat Monica Geuze Temptation Island presenteren?
Sluiten