Mooi! Kickstart project om vrouwen bewust te maken van hun eigen schoonheid

Wij zijn fan van dit Kickstart project genaamd 'I Am What's Underneath' opgestart door Elisa Goodkind en Lily Mandelbaum. Twee moeders die genoeg hebben van het beeld dat de fashion industrie neerzet van de perfecte vrouw. En dat willen ze veranderen.

Lily had vroeger alleen maar gedieet om slank te zijn en Elisa realiseerde tijdens haar opdrachten voor het stylen van magazine covers dat nog maar één type vrouw hip was. Dat moet anders. Ook voor de toekomst van hun kinderen. Elisa zei dat tijdens haar stylingopdrachten ze het gevoel had dat ze gevoel van eigenwaarde van haar eigen dochter naar beneden aan het halen was. Zij zette immers zelf het perfecte plaatje neer.

Daarom begonnen de twee moeders het project: ‘I Am What’s Underneath’. De campagne bestaat uit een film waarin je allerlei vrouwen ziet van verschillende afkomsten, met verschillende maten en verschillende vormen, die allemaal hun onzekerheden vertellen voor de camera. Langzaam kleden ze zich ondertussen uit om te laten zien dat wie jij bent niet bepaald wordt door je kleding maar door wat eronder zit.

‘Je kan naakt zijn maar toch style hebben. Daar heb je geen kleding voor nodig’

Wat ze willen bereiken? Een wereldwijde acceptatie van vrouwen over hun eigen lichaam. Het is tijd dat vrouwen zich bewust worden van hun eigen schoonheid, zichzelf comfortabel voelen in hun eigen vel en hun ware ik accepteren.

Het project heeft tot nu toe 76.099 dollar opgehaald van de beoogde 100.000 dollar met nog 24 dagen op de teller.

Reageer op artikel:
Mooi! Kickstart project om vrouwen bewust te maken van hun eigen schoonheid
Sluiten