Deze 83-jarige vrouw is het voorbeeld hoe iedereen oud wil worden

Carmen Dell’Orefice is nu 83 jaar maar is al 70 jaar een covermodel. Op haar 15e stond ze al op de cover van de Vogue. En ook al is ze nu een stuk ouder, ze is nog steeds ontzettend mooi. Bijna onwerkelijk hoe deze vrouw oud wordt. Zij is de reden van de discussie over hoe je mooi oud kan worden.

Ze wordt het oudst werkende model genoemd. En waarom we zo dol op haar zijn? In plaats van het ouder worden tegen te gaan, omarmt ze het. Misschien is dat ook wel de reden dat ze de laatste jaren nog meer werk heeft dan in de jaren daarvoor.

Het is dan ook niet vreemd dat zij nu de aanleiding is van de ‘ouder worden’ discussie. Ze heeft prachtige junkbeenderen, een bijzondere glimlach, zilverwit haar, en een uitstraling waar je u tegen zegt. En aangezien ze nu populairder is dan ooit, waarom zouden we dit niet vaker kunnen zien? Waarom zouden modellen al niet meer in bladen kunnen staan tegen de tijd dat ze 23 zijn over hun hoogtepunt heen zijn?

Voor ons is Carmen hét bewijs dat ouder worden niets te maken hoeft te hebben met schoonheid verliezen en dat wilden we met jullie delen.

Reageer op artikel:
Deze 83-jarige vrouw is het voorbeeld hoe iedereen oud wil worden
Sluiten