Renée
Renée | LinkedIn Travel 26 mrt 2019

We hebben de allermooiste Airbnb ooit gevonden voor jou en de meiden

Als we zeggen dat we de Airbnb van je dromen hebben gevonden, overdrijven we niet. Want holy schnitzel, zodra je de plaatjes ziet van dit droomhuis wil je niets anders dan meteen een reservering maken.

Je bent vast wel bekend met Airbnb. Je kunt op heel veel plekken ter wereld je hotel inruilen voor een mooi appartement dat verhuurd wordt door een local. Super leuk, vooral als je een pareltje vindt zoals deze.

De allermooiste Airbnb vind je in China

Deze Airbnb in China is niet officieel de allermooiste of -beste, maar in onze ogen is het perfect. Het interieur is zo onwijs cool dat je alleen maar foto’s wil maken als je er daadwerkelijk bent.

Dat laatste kan nog wel een dingetje zijn, want de kans is groot dat je niet een reis naar China op de planning hebt staan. Maar hé, je kunt samen met de meiden wel dromen over dit fantastische huis. Kijk dan hoe waanzinnig:

airbnb china
airbnb china
airbnb china
airbnb china
airbnb china

Wat kost het?

Mocht je ooit in de buurt van Chengdu Shi, Sichuan Sheng, China zijn, dan kun je deze Airbnb boeken. De prijs is ‘maar’ 33 euro per nacht, dus daarvoor hoef je het zeker niet te laten. Bekijk de woning hier.

Meer mooie Airbnb’s zien? Pak je koffers maar in! De tien mooiste Airbnb’s om met je vriendinnen te verblijven deze zomer

Reageer op artikel:
We hebben de allermooiste Airbnb ooit gevonden voor jou en de meiden
Sluiten