Renée
Renée Life 8 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Ben je een slechte plantenmama? Deze nep planten zijn zo mooi dat niemand het doorheeft

Hé, het is oké als het je niet lukt om planten langer dan drie maanden te laten leven. Jij bent beter in andere dingen, zoals de mooiste nep planten uitzoeken. Want geen haar op je hoofd die eraan denkt om weer uitgelachen te worden om je planten doodmaak-skills.

Deze nep planten zijn bijna niet van het echt te onderscheiden. En omdat ze dus niet dood kunnen gaan, is het ook nog eens een stuk betaalbaarder dan iedere keer weer geld uit te geven aan een nieuw plantje.

De mooiste nep planten voor in jouw interieur

Zoek niet verder naar leuke en betaalbare nep planten, want de Beautify redactie heeft het werk al voor je gedaan. Wij liepen onze favoriete shops na om te kijken welke planten jij in je interieur kunt gebruiken.

nep planten van IKEA
IKEA

1. Fejka €4,99

Zet deze IKEA plant lekker boven op een kast en laat de blaadjes naar beneden hangen. Niemand die raadt dat deze plant helemaal geen water nodig heeft.

eucalyptus tak
Leen Bakker

2. Eucalyptus tak €3,99

Het ziet er hartstikke gezellig uit om een paar takken in een mooie vaas te zetten. Combineer deze eucalyptus tak met andere nep bladeren en het ziet er meteen leuk uit.

nep planten
Bol.com

3. Monstera €23,92

De Monstera plant is een plaatje om te zien, maar omdat deze nep is hoef je hem lekker geen water te geven. De plant ziet er heel realistisch uit.

philea bush
Karwei

4. Philea bush €13,95

Zo’n pannenkoekenplant is helemaal hip op dit moment. Jij kunt goed meedoen met de trend door deze kunstplant te kopen.

birds of paradise
Karwei

5. Birds of paradise €7

De Strelitzia is een bijzondere plant. Gelukkig hoef jij je nooit meer druk te maken of ‘ie wel of niet genoeg water heeft gekregen. Deze kunstplant is namelijk een prima vervanger.

Lees ook: Waarom mensen bij wie planten altijd dood gaan het allerleukst zijn

Reageer op artikel:
Ben je een slechte plantenmama? Deze nep planten zijn zo mooi dat niemand het doorheeft
Sluiten