Isis van Graas
Isis van Graas Travel 2 mei 2019

Dit zijn de allermooiste Airbnb verblijven van de wereld en je wilt deze echt een keer bezoeken

De tijd van zomervakanties boeken is aangebroken en de zoektocht naar het leukste vakantieverblijf is van start gegaan. Heb je onze helpende hand nodig om dit voor elkaar te krijgen? Dan heb je hier vast wel iets aan: een lijstje met de vijf meest bijzondere Airbnb verblijven van de wereld.

Zin in een all-inclusive vakantie? Dan ben je bij deze verblijven aan het verkeerde adres.

Lees ook: Geweldig! Je kan nu tussen de wilde dieren wakker worden in deze lodge en dat is alles wat je wil in het leven

De mooiste Airbnb verblijven

Er bestaan veel mooie en relaxte verblijven die je kunt boeken via Airbnb, maar wil je de meest bijzondere boeken? Lees dan snel verder want deze adresjes ga je niet snel vergeten en wil je het liefst meteen boeken.

1. Het bamboehuis op Bali

Staat een vakantie op Bali ook nog op jouw lijstje? Dan is dit huis de kers op de taart. Dit kunstwerk is door de verschillende soorten en kleuren bamboe een uniek vakantieverblijf op Bali. Wanneer je denkt dat het niet perfecter kan: dit huisje midden in de jungle heeft ook nog eens WiFi. Laat die Instaposts maar komen.

2. Lord of the Rings midden in Washington

Altijd al hertjes, konijnen of vogels als buren willen hebben? Dan is de Rabbit Hole waarschijnlijk iets voor jou. Door de kleine ruimte is verblijf perfect voor een avontuur samen met je bestie of partner. Je moet alleen wel zin hebben in een lange vliegreis, want dit schattige ‘Teletubbieholletje’ is te vinden in Washington.

3. Het schelpenhuis aan de Mexicaanse zee

Vergeet een leuk optrekje in Griekenland of een mooie villa in Portugal: dit is het echte werk. Dit huis is wereldberoemd om zijn schelpenvorm. Benieuwd wie deze te gekke architectuur bedacht heeft? Dan moet je tijdens je verblijf even bij de buren aanbellen.

4. De kubus van Rotterdam

Met enkele minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal vind je de Kubuswoning. Met haar drie verdiepingen is het perfect voor een weekend weg met vrienden, zonder dat je de hoofdprijs betaalt. Ook nog leuk feitje: op de bovenste verdieping kun je genieten van een 360 graden-uitzicht over de stad.

5. Van waste tot feest in Brazilië

Van alle verblijven heeft dit huis toch wel het meest bijzondere verhaal. Het is namelijk gemaakt van afval dat vanuit zee is aangespoeld. Alleen nog even sparen voor een vliegticket naar Florianopolis (à €550), en voor je het weet slaap je in een van de bijzonderste verblijven van Airbnb.

Dus ben jij ook even toe aan een unieke vakantie ervaring? Dan hoef je die reis niet langer meer uit te stellen.

Lees ook: Hier lees je wat je volgende vakantiebestemming wordt op basis van je sterrenbeeld

Reageer op artikel:
Dit zijn de allermooiste Airbnb verblijven van de wereld en je wilt deze echt een keer bezoeken
Sluiten