Isis van Graas
Isis van Graas Beauty en Style 29 mrt 2020
Leestijd: 3 minuten

8 x de meest prachtige kapsels voor naar een bruiloft die je het liefst iedere dag draagt

Heb jij binnenkort een bruiloft op de planning staan? Dan ben je vast druk bezig met de zoektocht naar de perfecte jurk, make-up en dus ook met de perfecte bruiloftkapsels. Naast de prachtige look wil je natuurlijk ook dat je hairdo de hele dag mooi op zijn plek blijft. Kortom: dit zijn de perfecte kapsels voor naar een bruiloft.

Weet jij even niet meer wat je aan moet met je lokken op zo’n belangrijke dag als deze? Dan is dit lijstje jouw perfecte inspiratiebron met de mooiste bruiloftkapsels van 2020. Voorlopig geen bruiloft? Dan zijn deze kapsels ook voor andere gelegenheden of werkdagen geschikt, want je moet tenslotte zelf de slingers ophangen.

De mooiste bruiloftkapsels

Omdat er meestal een dress-code vast zit aan een bruiloft, is het des te leuker om een beetje uit te pakken met je kapsel. Toch wil je niet de show stelen van de bruid en daarom hebben we een lijstje geselecteerd met de beste bruiloftkapsels. Deze zijn super mooi en blijven ook nog eens de hele dag goed zitten.

1. Strakke krullen

Bij strakke krullen denk je vast gelijk aan de foute ‘harde krullen’ die je maakte voor een schoolfeest. Toch kan je hier ook een stoere twist aan geven. Het enige wat je nodig hebt is een goede krultang en heel veel haarspray.

2. Recht en stijl

Heb je niet zo heel veel tijd op de dag van de bruiloft? Kies dan voor deze simpele maar chique variant uit het rijtje. Verdeel wat haarolie over je lokken, haal dan even een borstel en stijltang erdoorheen en je bent ready to go.

3. Waterval vlecht

Heb je wel alle tijd van de wereld om je helemaal op te tutten die dag? Kies dan voor een kapsel dat je normaal niet zo snel zou maken, bijvoorbeeld deze waterval vlecht.

4. Parel haarspeldjes

Haarspeldjes en haarclipjes zijn weer helemaal terug van weggeweest en vooral de exemplaren met parels erop. Voor een ultieme dreamy look voor een romantische dag is dit bruiloftkapsel perfect.

5. Face-Framing voorste plukjes

Face-Framing is een dingetje van de laatste tijd, dus waarom zouden we deze trend niet door kunnen zetten tijdens een bruiloft? Maak je haar vast naar achter en pluk er een paar lokken uit die je gezicht als het ware ‘framen‘.

6. Hoge en messy staart

Heb jij een coole bruiloft look voor ogen? Probeer dan de simpele staart een extra touch te geven door er veel texture spray op te spuiten, te touperen en rommelig te maken. Houd er wel rekening mee dat je na de bruiloft nog even bezig bent de klitten uit je haar te borstelen. Maar hé, het was het waard want je zag er de hele avond uit om door een ringetje te halen.

7. Gebruik haardiamanten

Tegenwoordig zien we veel gebruik van haardiamanten in bruiloftkapsels. Er is haast niks Instagram-waardiger dan een paar subtiele accessoires die je haar een upgrade geven, toch?

8. De hoge stijle staart

Heb jij een bruiloft in je agenda staan in de warmste periode van het jaar, maar is de messy staart niks voor jou? Houd het dan chic en simpel met een gestijlde strakke staart.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
8 x de meest prachtige kapsels voor naar een bruiloft die je het liefst iedere dag draagt
Sluiten