Dit zijn ze dan: de mooiste parfums voor de herfst

New season new me, ken je deze uitspraak? Natuurlijk werkt dit niet voor iedereen zo, maar het is soms best lekker om even jezelf te refreshen. En hoe kan dat nou beter dan met een heerlijk ruikende nieuwe parfum voor tijdens het herfstseizoen? Precies ja, kan niet beter. Om die reden hebben wij de mooiste parfums voor het herfstseizoen op een rij gezet. Thank us later.

Houd je vast: dit seizoen gaan we veel vanille, musk en hout ruiken. Zalig, toch?

Mooiste parfums voor het herfstseizoen

Een ding is duidelijk: de zomer hoeft niet het enige warme seizoen te zijn, want de nieuwe lading herfstgeuren is verrassend warm, zwoel en sexy. Wat vooral veel terug komen zijn de noten van vanille, peer en patchoeli. Je kunt je misschien dan al wel voorstellen hoe warm en zwoel dit ruikt. Hieronder de parfums van het herfstseizoen op een rij:

1. Dylan Turqouise van Versace, €76,87

Met deze bloemige en houtachtige geur waan je jezelf op een tropisch eiland waar de blauwe helemaal overloopt in het kirstalheldere water. Dit is echt een geur die je doet denken aan warme en zomerse dagen. En eerlijk is eerlijk, het is best lekker om dit gevoel nog even vast te blijven houden.

Bron: Versace

2. Follow your soul van s.Oliver, €29.99

Deze parfum ruikt hemels dankzij de levendige citroen, rode bessen maar ook zeker de houtgeur. Een zeer verrassende en vrouwelijke geur. En het leuke is: hij is lekker betaalbaar :-).

Bron: s.Oliver

3. Milk Musk van Molton Brown, €70

Deze heerlijke geur is prachtig zwoel en warm, dat heeft de parfum te danken aan haar prachtige tonen zoals vanille, peer en hout. Een perfecte geur voor de herfst als je het ons vraagt.

Bron: Molton Brown

4. Verveine Mandarine van L’Occitane, €52

Hoe L’Occitane deze parfum mooi omschrijft: ‘Een betoverend boeket dat je naar de kerstmarkten van Zuid-Frankrijk brengt’, spreekt boekdelen. Deze geur is fris maar heeft ook een prachtige zwoele onderklank. Een verrassende geur.

Bron: L'Occitane

5. Musc invisble van Juliette has a gun, €110

Wij vinden deze geur heel lief. Dit is een poederachtig parfum met tonen van jasmijn, katoenbloem en witte muskus. Een luchtige geur die zo comfortabel en no-nonsense is als je favoriete oude spijkerbroek… zowel geschikt voor het werk als voor een casual date.

Bron: Skins Cosmetics

6. MAgnolia van 4711 Floral Collection, €25,38

De magnolia is de bloem van stijlvolle gratie, vrouwelijke elegantie, verleidelijke schoonheid, maar ook een symbool van ware liefde, gratie en zuiverheid. En wie wil deze geur nou niet bij zich dragen? 😉

Bron: 4711

7. Amber & Gaiacwood van NCP, €64

Deze nieuwe geur bij Skins, N.C.P. is een parfum dat zijn hart vindt in gaiac-hout. De compositie amber en gaiac hout is ontstaan rond de geur van hout in combinatie met warme amber en vanille. Het resultaat is een elegante, warme en sensuele geur. Perfect voor de herfstdagen.

Bron: Skins Cosmetics

8. Authentic night van Abercrombie & Fitch, €63,96

Met deze geur maak je je avond echt compleet. Dit is een parfum voor een dame die mooie en oprechte momenten graag met haar vrienden deelt. De geur is soms speels maar ook zeker elegant. Een erg mysterieuze geur als je het ons vraagt…

Bron: Abercrombie & Fitch

Lees ook: Last van een droge huid? Grote kans dat dit door de kou komt en dít kun je ertegen doen

Reageer op artikel:
Dit zijn ze dan: de mooiste parfums voor de herfst
Sluiten