Hebben – De mooiste regenjassen voor the rainy days

We hebben heerlijk mogen genieten van de warme dagen maar een beetje regen en verkoeling kan ook geen kwaad. Aangezien het de aankomende dagen (finally) met bakken uit de lucht gaat vallen, mogen we weer gaan nadenken over een fabulous regenjas.

Heb jij al een idee in wat voor regenjas jij aankomend seizoen de show gaat stelen?

Regenjas

Omdat we er natuurlijk altijd fashionable bij willen lopen, óók als het regent, hebben wij de leukste regenjassen op een rij gezet. Want hey, een jas kan je hele outfit maken. Dat weten we allemaal. Iedereen opgelet: dit zijn de regenjassen van het seizoen.

1. Long jacket van Rains, €95

Deze jas van Rains is altijd goed. Het leuke aan deze variant is dat hij wat langer is dan normaal. Enne, je kunt de jas natuurlijk ook in andere kleuren kopen.

regenjas
Bron: Rains

2. Regenjas van America Today, €62,99

De originele kleur geel is natuurlijk té gek om te dragen. Je valt lekker op en je houdt je aan de echt klassieke kleur. Daarnaast is deze jas ook nog eens in de sale. Hebben!

regenjas
Bron: America Today

3. Stala jacket van Samsoe Samsoe, €99

Deze jas is top voor iedereen. De blauwe kleur is altijd goed en het heeft een perfecte lengte. Deze jas kun je dus nog jaren met je meedragen.

regenjas
Bron: Samsoe Samsoe

4. Olijf regenjas van HEMA, €45

Deze leuke jas met een gek motiefje is te hip voor woorden. Hierin steel jij absoluut de show en dat nog voor een leuk prijsje ook.

Regenjas
Bron: HEMA

5. Blocktech jas van UNIQLO, €89,90

Deze te gekke jas van UNIQLO heeft een prachtige pasvorm en is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Wij hebben voor de kleur rood gekozen omdat dat lekker opvalt. En laten wij daar nou nét van houden ;-).

regenjas
Bron: UNIQLO

6. Regenjas met voering imitatiebont van ASOS, €76,99

Deze fijne jas is ook nog eens lekker warm. Je kan het je misschien nu nog niet voorstellen, maar het is best lekker om een imitatiebontje in je regenjas te hebben. Zeker voor de koude dagen die ongetwijfeld weer komen.

regenjas
Bron: ASOS Design

Lees ook: Zwijmelen – 5 x romantische films op Netflix om te kijken tijdens het regenachtige weekend

Reageer op artikel:
Hebben – De mooiste regenjassen voor the rainy days
Sluiten