Renée
Renée | LinkedIn Life 31 okt 2018

Dagje Amsterdam? In Artis kun je nu met de meiden een moordspel oplossen

Hoelang is het geleden dat jij in Artis bent geweest? Hoog tijd om een nieuw bezoekje te plannen met de meiden, want er wordt nu iets tofs georganiseerd in de dierentuin: Moord in Artis. Beautify heeft de wandeling al gemaakt en geloof ons, jij wil de luisterthriller ook horen.

Moord in Artis is de perfecte reden om weer eens richting Amsterdam Oost te gaan om de dierentuin te bezoeken.

Moord in Artis spelen

Maar wat is het precies? De app van het spel leidt jou en je groepje in het schemerduister door het park heen. Je hebt oordopjes in, waardoor de geluiden levensecht lijken. En ja, als je snel bang bent is dit op sommige momenten echt een uitdaging. Je hoort namelijk struiken ritselen, wolven huilen en soms denk je zelfs dat er iemand achter je loopt.

Het verhaal gaat namelijk over een journalist en zijn stagiair die onderzoek doen naar onverklaarbare geluiden in het park. Via de telefoon houden de twee contact, maar dan verdwijnt de journalist. Jij blijft ondertussen het spoor volgen dankzij de app en GPS.

Wanneer kun je langskomen?

Moord in Artis is vanaf 1 november tot en met 6 januari te volgen op donderdag, vrijdag en zaterdag en in de kerstvakantie iedere dag. Kom tussen 15:30 uur en 18:00 uur langs met een opgeladen telefoon en oordopjes en je kunt zo meedoen.

Tip: begin pas als het echt begint te schemeren, want dat maakt het verhaal helemaal compleet.

Kaartje kopen

Een kaartje voor Moord in Artis kost 12,50 euro. Ben je nog student? Dan betaal je maar 4 euro. Meer informatie vind je hier.

Deze dierentuin organiseert een slaapfeestje dus haal je favo pyjama maar vast uit de kast

Reageer op artikel:
Dagje Amsterdam? In Artis kun je nu met de meiden een moordspel oplossen
Sluiten