Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 5 mei 2017

OH MY GOD: Dit is de moordenaar van Jason Blossom in Riverdale (en nog meer shocking nieuws)

We hebben meerdere namen voorbij zien komen de afgelopen weken en stiekem ziet jouw kamer er ondertussen uit als die van de schoolkrant op Riverdale High. Jij legt verbanden en probeert de moord op te lossen voordat Mrs. Cooper roet in jouw opwarmmaaltijd kan strooien. Maar zoek niet verder: dit is namelijk de moordenaar van Jason.

Dit is de moordenaar van Jason Blossom in Riverdale

Arme Jason en Polly. Wilden ze een toekomst samen opbouwen, wordt de één vermoord en de andere opgesloten in een of ander nonnentehuis. En arme wij, want wij kunnen een stuk minder genieten van hottie ginger Jason. Maar wie heeft deze hunk vermoord? En waarom?

Pas op: mega, mega spoilers. Die je hoe dan ook wilt lezen. Maar wees gewaarschuwd.

WIE IS HET?

Het is zijn eigen vader. Pardon me? Clifford Blossom? Ja, het is zijn eigen vader die hem heeft vermoord. Maar als je dacht dat dit de grootste spoiler was, dan komt er nog meer waarvan je jouw mond handmatig dicht moet houden. De Coopers zijn namelijk helemaal geen Coopers. Maar Blossoms. Je leest het goed. Ze zijn familie.

Incest

Terwijl Mr. Cooper zijn sporen probeert uit te wissen door het gestolen materiaal van de Sheriff te vernietigen, wordt hij betrapt door Betty en Mrs. Cooper. Dan legt hij uit dat great-grandfather Cooper niet alleen vermoord was door een Blossom: hij was zelf een Blossom. Wat inhoudt dat Jason en Polly familie zijn en is er een zekere vorm van incest. Oh en Polly en Cheryl zijn familie. Niet geheel onbelangrijk.

Nog een moord

Als je dacht dat alles opgelost zou zijn eer dat de moordenaar van Jason Blossom ontdekt zou zijn, heb je het mis. Het football jasje van Jason wordt gevonden en daarmee ook een USB. Joaquin, die niet zo slecht blijkt te zijn ondanks dat hij een Serpent is, helpt de groep mee de moord op te lossen. Op de USB staat een filmpje waarop te zien is dat Clifford zijn eigen zoon vermoord.

De politie wordt ingeschakeld en naar het huis van de Blossoms gestuurd. Maar ze zijn te laat. Clifford heeft zichzelf opgehangen. En surprise, surprise: de vaten waar de ahornsiroop in zou moeten zitten, zit vol met drugs.

Deze familie heeft een hoop uit te leggen. Wij willen meer Riverdale. En snel.

Wij denken dat je dit ook wilt lezen:Deze theorie over Uber A van Pretty Little Liars zal je niet teleurstellen

Reageer op artikel:
OH MY GOD: Dit is de moordenaar van Jason Blossom in Riverdale (en nog meer shocking nieuws)
Sluiten