Renée
Renée | LinkedIn Life 16 april 2019

Terwijl Rodanya en Milou ruzie hebben reageert Morgan op alle geruchten

Het kan bijna niet anders dan dat je de ruzie tussen Rodanya en Milou gisteren hebt meegekregen. Het begon allemaal met een reactie op Instagram, waarna de gemoederen zo hoog opliepen dat er privé gesprekken werden gedeeld. Terwijl de twee meiden blijven bekvechten, reageert Morgan op alle geruchten in gesprek met RTL Boulevard.

We vragen ons bijna af of de ruzie in scène is gezet om de kijkcijfers hoog te houden, zo dramatisch ging het eraan toe gisteren. Maar voor eens en altijd: hebben Morgan en Milou een relatie? Is er überhaupt ~iets~ gebeurd? Morgan doet zijn verhaal.

Milou en Morgan hebben geen relatie

Als je Morgan mag geloven is er helemaal niks aan de hand tussen hem en de blondine. Met een “nee, zeker niet!” laat hij weten dat er écht geen sprake is van een relatie tussen de twee.

Waar rook is, is vuur, dus wat is er dan gebeurd? Morgan beweert dat de twee samen gingen stappen met andere deelnemers. Niet zo gek, want daar krijgen ze geld voor. Met andere woorden: de storm tussen de meiden is waarschijnlijk compleet opgeblazen.

“Ik kan overigens goed overweg met Heikki, dus ik zou dat nooit doen”, vertelt Morgan in hetzelfde interview. Dus er wordt of iets achtergehouden om het einde van Temptation Island spannend te houden, of er is niet zoveel aan de hand. Wordt vervolgd.

Kun je het niet meer volgen of wil je de details nog eens lezen? Lees dan de artikelen nog eens terug:
Het is over tussen Rodanya en Morgan en hij heeft (iets gedaan) met Milou?!
Holy schnitzel! Milou en Rodanya hebben op dit moment een MEGA ruzie via WhatsApp

Reageer op artikel:
Terwijl Rodanya en Milou ruzie hebben reageert Morgan op alle geruchten
Sluiten