Renée
Renée | LinkedIn Love 16 mei 2019

Morgan en Rodanya zijn niet meer samen en we weten precies ze heeft gedaan met Danicio

We hebben letterlijk kippenvel door Temptation Island aflevering 16. We wisten dat Morgan en Rodanya na de opnames nog samen waren, maar wat Morgan niet wist is dat Rodanya nog altijd contact had met verleider Danicio. Hoe is alles nu precies gegaan? We vertellen het je.

Er was het verhaal van Rodanya, van Danicio en er was nog de waarheid. Hoog tijd om achter de waarheid te komen.

Zijn Morgan en Rodanya uit elkaar omdat ze vreemdging met Danicio?

Het antwoord is ja. Als de cameraploeg op bezoek gaat bij het stel is alles nog koek en ei. “Het hoofdstuk bedrog is definitief afgesloten en het is over en uit. We hebben beiden laten zien dat we bereid zijn om echt te vechten voor onze relatie”, zegt Morgan.

Er zou zelfs geen contact meer zijn geweest met verleiders en verleidsters. “Rodanya is mijn wereld. Ze is alles voor mij.” Maar dan komt het, Danicio is hier om alles kapot te maken.

danicio over vreemdgaan met rodanya

De boodschap van Danicio

Wat ze niet weten, is dat Danicio nog een boodschap voor hen heeft. Rodanya weet meteen dat het slecht nieuws betekent en raakt in paniek. Dit is wat de verleider te zeggen heeft:

“Op de dreamdate gingen we slapen rond een uur of twee, drie. Ik zat op het randje van het bed van Rodanya en toen trok ze me naar achteren en begon ze me te zoenen.” Maar Danicio, waarom kom je daar NU pas mee? Rare timing. Naar eigen zeggen heeft hij met Rodanya afgesproken om hier niks over te vertellen. “We hadden zo’n hechte band op dat moment dat ik het wel begreep.”

Hier blijft het niet bij. “Toen waren we in Nederland en gingen we kletsen op de app. We hebben afgesproken. Zijn we eerst wat gaan eten bij haar in de buurt.” Dan komt het: Danicio vertelt dat hij bij haar is blijven slapen en gingen ‘alle remmen los’. Het wordt nog erger, want volgens Danicio bleef het niet bij één keer. Dit verhaal is nog erger dan we hadden verwacht. Rodanya flipt compleet en rent weg.

danicio rodanya vreemdgaan

Danicio ‘leest’ de appjes voor en vroeg of ze spijt had van wat er is gebeurd tussen hen in bed. Het antwoord zou nee zijn. “Ze vond het fijn om met mij te zijn.” Dan keert Rodanya terug voor de opnames en beweert ze dat het onzin is. “Ik heb me zo erg vergist in hem.”

temptation island aflevering 16

Maar HOE zit het nu? We lezen het volgende: Morgan hield woord en sprak met Danicio. Morgan en Rodanya zijn geen koppel meer. Ongelofelijk. Voor alle details raden we je aan om de aflevering te kijken, want het is te veel om in één artikel te stoppen.

Lees ook: BEWIJS! Rodanya is wél vreemdgegaan met Danicio en ze heeft er maanden over gelogen

Meer over de laatste Temptation Island aflevering:
Lees hier ALLES wat er is gebeurd in de allerlaatste aflevering van Temptation Island 2019
Eindelijk antwoord! Waarom zijn Roger en Laura uit elkaar?
YES! We weten eindelijk of Demi en Sidney nog samen zijn na Temptation Island
SPOILER ALERT: Hebben Heikki en Milou nog een relatie?

Reageer op artikel:
Morgan en Rodanya zijn niet meer samen en we weten precies ze heeft gedaan met Danicio
Sluiten