Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 18 mei 2017

Morgen begint het Gin Festival in Amsterdam en je kunt er nog bij zijn

Vrijdag 19 en zaterdag 20 mei is het weer zo ver: het Gin Festival in Amsterdam. Vorig jaar was het helemaal uitverkocht, maar er zijn nu nog kaartjes te koop. Heb jij nog geen plannen gemaakt dit weekend of heb jij vorig jaar gemist? Dan is het Gin Festival in Amsterdam een absolute aanrader.

Zou jij ook het liefst op elk moment van de dag wel een heerlijke G&T achterover kunnen en willen slaan? Oké, dat staat wellicht een klein beetje raar, ’s ochtends op weg naar jouw werk, maar het gaat om het idee. Goed nieuws voor jou dan, want aankomende vrijdag en zaterdag is het Gin Festival 2017 in Amsterdam. Een festival in thema van jouw favoriete drankje. Het leven is goed.

Gratis proeven

Net zoals vorig jaar zal het Gin Festival plaatsvinden in Undercurrent, wat gelegen is op het NDSM-terrein. Er zal een speciale gratis veerdienst aanwezig zijn tussen Centraal Station en het festival.

Toegang tot het festival is 25 euro in de voorverkoop en 30 euro aan de deur op vrijdag, en op zaterdag is dat 21 euro 50 en 26 euro 50. Bij binnenkomst krijg je een special tasting-glas en een Gin Guide, waarin alle aanwezige Gin merken hun eigen pagina hebben. En dit zijn er ruim 200. Het mooiste van de dag? Proeven is geheel gratis.

Koop snel jouw kaartjes zodat je verzekerd bent van een heerlijk dagje gin proeven aankomend weekend. Cheers!

Heb je dit weekend al plannen? Dan kan je hier heengaan:Cheers! Er komt een gin- en wodkafestival en hier wil je heen

Reageer op artikel:
Morgen begint het Gin Festival in Amsterdam en je kunt er nog bij zijn
Sluiten