New kid in town: beautymerk Morphe opent haar deuren in hartje Amsterdam

Wij zijn er altijd met de kippen bij als we weer een te leuk beautynieuwtje met je mogen delen. Dit keer gaat het over een wel hele leuke nieuwe cosmetica-winkel in Amsterdam, genaamd: Morphe. Amsterdam is dan ook de trotste eigenaar van de allereerste Morphe-store in heel Europa. Hoe cool is dat? En geloof ons: je wil écht alles hebben.

En daar is niets over gelogen..

Morphe opent haar deuren in hartje Amsterdam

Grote kans dat je het merk kent uit de filmpjes van Nikkie Tutorials. Denk aan de prachtige oogschaduw-paletten en de mooiste kwasten. Natuurlijk kon je alles al bestellen, maar er was nog geen winkel in Nederland te bekennen. Tot nu. Morphe opent namelijk haar deuren in onze eigen hoofdstad Amsterdam. Hoe cool is dat?

Let it glow, let it glow, let it glow

Naast het feit dat de winkel boordevol prachtige make-up ligt, is dit ook dé plek om je make-up te scoren voor de feestdagen. De Holiday Capsule Collectie – met daarin bijvoorbeeld een fabulous 35-kleurig palette – is nu al te koop. Geloof ons: dit is alles wat je nodig hebt om te shinen tijdens de feestdagen. Zie hieronder het prachtige palette.

Bron: Morphe

Opening

Half oktober is de winkel al geopend in de oh zo beroemde Kalverstraat, en geloof ons: het ziet er very pretty uit. Hier vind je onder andere natuurlijk het Morphe assortiment maar ook Beauty Bakerie, PLouise, SUVA Beauty, NABLA, Flutter Lashes, House of Lashes, Lashes in a Box en Marmalade Nails (wist je dat deze merken allemaal onder Morphe vallen?). Zoals je leest, genoeg beauty te vinden daar.

Let’s go

Heb je dit weekend nog geen plannen? Vanaf nu wel. Trommel je besties op en organiseer een dagje uit naar Amsterdam (lees: naar de Morphe-winkel). Wees gewaarschuwd: je wordt héél erg hebberig van deze winkel. Maar ach, soms is het heerlijk jezelf eventjes lekker te verwennen. We verdienen het ;-).

Lees ook: Beautynieuws: House of Rituals opent haar deuren in hartje Amsterdam

Reageer op artikel:
New kid in town: beautymerk Morphe opent haar deuren in hartje Amsterdam
Sluiten