Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 20 jun 2019

De live-action versie van de Disney klassieker Mowgli staat op Netflix en die wil je nú zien

Tot onze grote vreugde worden steeds meer Disney klassiekers omgetoverd tot live-action film waarbij echte acteurs het overnemen van animaties. Bel je beste vriendinnen maar want Netflix heeft de live-action versie van Mowgli online gezet en die film willen jullie vanavond nog zien.

Mowgli was vroeger ongetwijfeld al één van je favoriete Disneyfilms. Als je als kind al het liedje ‘Als Je Van Beren Leren Kan’ kon meeblèren word je er heel erg blij van om te horen dat de live-action versie van Mowgli nu op Netflix staat.

Live-action Mowgli

De laatste jaren worden Disney klassiekers steeds vaker uitgebracht in een live-action variant en wij zijn fan. Van Mowgli is ook een remake uitgebracht en deze staat inmiddels ook op Netflix.

Mowgli live-action is wel een stuk spannender dan de Disneyfilm en een gezellig liedje zingen met Beer Baloe zit er deze keer niet in. Logisch natuurlijk want het is de bedoeling dat de film zo realistisch mogelijk is. Dat zie je ook terug aan de beelden want deze zijn rauwer dan de kindvriendelijke Mowgli animatie.

De trailer

Bekijk hier vast de trailer om te zien hoe indrukwekkend de film is gemaakt.

Lees ook: Yes! Disneys klassieker Sneeuwwitje komt met een live-action versie en die wil je zien.

Reageer op artikel:
De live-action versie van de Disney klassieker Mowgli staat op Netflix en die wil je nú zien
Sluiten