Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 11 feb 2019

Naar Nederland graag! McDonald’s verkoopt mozzarella dippers en dat wil je

Mocht je nog goede voornemens hebben om aan een dieet te beginnen, dan schatten we de kans van slagen laag in. Niet omdat we niet in je geloven, maar de verleiding om de McDonald’s te weerstaan is vanaf vandaag namelijk niet meer mogelijk. Want we hebben goed nieuws, iets met mozzarella dippers.

Er zijn namelijk mozzarella dippers verkrijgbaar bij McDonald’s en die wil je NU. Ze zijn helaas nog niet in Nederland te vinden.

Je kunt ze in Engeland halen in een snack box met acht mozzarella sticks en acht chicken McNuggets. Alleen zin in de mozzarella dippers? Die kun je halen als portie van vier stuks.

Dit gefrituurde hapje wordt sowieso je nieuwe snack op de zaterdagavond, dus laat ze maar snel naar Nederland komen. Of het nu tijdens het klaarmaken met je vriendinnen is, tijdens het feestje als lekker hapje of om vier uur ‘s nachts na een avondje stappen. Dit kaashapje wil je gewoon.

andddd there goes the diet😍

Geplaatst door Girl LYF op Donderdag 7 februari 2019

Helaas zijn ze nog niet in Nederland te verkrijgen. Je moet dus wel even een retourtje naar Engeland boeken. Misschien een leuke date voor Valentijn?

Mocht dat iets te duur zijn, kun je ook hier in Nederland een date plannen bij McDonald’s.

Hoe romantisch? Je kunt weer naar McDonald’s voor je valentijnsdiner

Reageer op artikel:
Naar Nederland graag! McDonald’s verkoopt mozzarella dippers en dat wil je
Sluiten