Renée
Renée | LinkedIn Life 16 okt 2019

Ben je er helemaal klaar mee om naast een snurker te slapen? Dan is deze anti-snurk beugel precies wat je zoekt

Bossen die worden omgekapt, slapeloze nachten en chagrijnige dagen zijn allemaal het gevolg van je snurkende partner. Ben je het zat en wil je het probleem uitschakelen? Dan is de Mr. Anti Snurk beugel misschien wel wat voor jullie.

Dit product schijnt sinds 2015 namelijk al de bestverkochte anti-snurkbeugel van Nederland te zijn. Daar willen we meer over weten.

Wat is de Mr. Anti Snurk beugel?

De grote vraag is 1. wat is dit voor product en 2. hoe werkt dit geschenk uit de hemel? Het schijnt dat de Mr. Anti Snurk beugel ’s nachts helpt om je onderkaak niet naar beneden te laten zakken. Het gevolg is dat de luchtwegen goed open blijven, waardoor het snurken tot een minimum wordt beperkt.

Klinkt allemaal leuk, maar werkt dit wel? Volgens het Nationale Centrum voor Biotechnologische Informatie helpt deze anti-snurkbeugel bij 90% van de snurkers. Dat klinkt veelbelovend, maar je wil het ongetwijfeld eerst zelf eens uitproberen om te zien of het echt zo effectief is.

Hoe gebruik je de beugel?

De beugel in de verpakking is niet op maat gemaakt, maar volgens het merk kun je het heel eenvoudig zelf op de juiste maat krijgen. Hierdoor zou het comfortabel zitten en da’s wel zo fijn voor je liefde. Jullie willen natuurlijk allebei lekker slapen en niet slaapproblemen krijgen omdat die beugel zo vervelend zit.

Heb je wel oren naar dit handige apparaatje? Je kunt ‘m nu met €5 korting scoren via Etos. De reguliere verkoopprijs is €27,95. We weten niet hoe het met jou zit, maar wij klikken ‘m alvast in ons winkelmandje.

Meer over snurken:

Reageer op artikel:
Ben je er helemaal klaar mee om naast een snurker te slapen? Dan is deze anti-snurk beugel precies wat je zoekt
Sluiten