Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 6 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Breaking – Mulan komt op deze datum al naar Disney+

Fans van Disney en Mulan opgelet. De film Mulan, die eigenlijk in maart zou verschijnen, zal niet meer in de bioscopen te zien zijn, maar komt direct naar Disney+. En dat gebeurt sneller dan je denkt.

Heb je nog geen Disney+ account? Maak er dan snel eentje aan. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we Mulan kunnen zien.

Mulan op Disney+

In maart zou de film verschijnen in de bioscopen, maar door het coronavirus liep dit al vertraging op en werd het uitgesteld naar juli. Uiteindelijk is er nu dan toch voor gekozen om de film vanaf 4 september uit te brengen op streamingsdienst Disney+.

Remake Mulan

Je kent vast de klassieke animatiefilm Mulan nog wel die in 1998 uitkwam, maar weet je het verhaal ook nog? Mulan gaat over een sterke onafhankelijke jonge vrouw. Hug Mulan is geen prinses die gered moet worden, maar een stoere badass die wil bewijzen dat ze als vrouw even sterk en goed is als de mannen om zich. Een zeer passend thema bij deze tijd, vinden wij.

De film die op 4 september uitkomt is een live-action remake van de klassieke film. Beter kan niet, toch? Ben je benieuwd hoe de film eruit komt te zien? Kijk dan hieronder alvast de trailer.

Prijzige film

De film zal te zien zijn op Disney+. Wil je de film daar kijken? Dan zul je er wel wat extra geld voor neer moeten leggen. Er geldt namelijk een extra huurprijs. Naar verluidt zou dat in Amerika gaan om zo’n 30 dollar gaan.

Je zult dus omgerekend ongeveer 21 euro moeten neerleggen voor de remake van Mulan. Maar ja, dan heb je wel wat ;-). Voor degene die niet willen betalen: het is nog niet bekend wanneer de film gratis te zien zal zijn voor Disney+ gebruikers. We wachten het dus rustig af.

Lees ook: Must see: een nieuwe korte film van Pixar op Disney+ over een coming-out

Reageer op artikel:
Breaking – Mulan komt op deze datum al naar Disney+
Sluiten