Renée
Renée | LinkedIn Life 9 jul 2019

We hebben de eerste beelden van de real live action Mulan en het is prachtig

Wauw, wauw, wauw. Woorden schieten ons tekort na het zien van de Mulan trailer. De real live action film verschijnt over iets meer dan een half jaar in de bioscoop en de eerste beelden zijn alles wat je wil van de film en meer.

Was Mulan vroeger nooit je favoriete Disney film? Dan komt daar vanaf 2020 misschien wel verandering in. De real live action versie van dit verhaal is namelijk zo prachtig. Je gelooft het meteen als je de trailer ziet.

De trailer van Mulan

In het voorjaar van 2020 zit jij samen met je vriendinnen, lover of moeder in de bioscoop voor Mulan. Voor nu moeten we het nog even doen met de trailer – of nou ja… eerste beelden -, maar ze zijn al zo goed dat we nu al niet kunnen wachten op méér.

Bekijk de Mulan trailer hieronder:

Disney’s Mulan – Official Teaser

When the Emperor of China issues a decree that one man per family must serve in the Imperial Army to defend the country from Northern invaders, Hua Mulan, th…

Waar gaat de film over?

Omdat het waarschijnlijk een hele tijd geleden is dat je de film hebt gezien, vertellen je met liefde meer over het Disney verhaal:

“Wanneer de keizer van China een decreet uitvaardigt dat één man per gezin moet dienen in het keizerlijke leger om het land te verdedigen tegen indringers, stapt Hua Mulan, de oudste dochter van een geëerde krijger, naar voren om de plaats in te nemen van haar zieke vader. Bij iedere stap die ze zet wordt ze getest en omarmt ze haar ware potentie.”

Ze wordt een dankbare strijder die niet alleen het respect van haar vader krijgt, maar van het hele land.

Wanneer draait de film in de bioscoop?

Hopelijk heb je genoeg geduld, want de film is op 27 maart in de Nederlandse bioscopen te zien. Tot die tijd kun je in ieder geval de real live action versies van Aladdin en The Lion King kijken om alvast in de Disney sferen te komen.

Meer over Disney:

Reageer op artikel:
We hebben de eerste beelden van de real live action Mulan en het is prachtig
Sluiten