Multimasking: dé nieuwe manier om maskers aan te brengen

Een maskertje opdoen hoort bij het troetelmomentje dat vrouwen zichzelf van tijd tot tijd gunnen. En terecht, want die prachtige huid van je verdient elk troetelmomentje dat het kan krijgen. En er is nu een nieuwe manier van maskers aanbrengen, namelijk: multimasking. Verschillende maskers voor verschillende delen van je gezicht. Briljant.

Multimasking is de toekomst

Multimasking wordt sowieso het nieuwe ding. Echt een revolutionaire manier van maskers aanbrengen. Je target bepaalde plekken op je gezicht die een bepaald masker nodig hebben en brengt het alleen daar op. Niet alleen ziet je gezicht er lekker kleurrijk uit met al die verschillende maskers (ga los en maak er een kunstwerk van), het is ook nog eens veel effectiever.

Veel mensen hebben een gecombineerde huid, wat inhoudt dat je huid op verschillende plekken van je gezicht anders is. Je voorhoofd is misschien wat droger, terwijl je wangen misschien wat vettiger zijn. De oorzaak van een gecombineerde huid is niet echt duidelijk. Het kan gewoon erfelijk zijn. En het gebruiken van één huidproduct, op een gecombineerde huid, kan huidproblemen verergeren.

Het is daarom verstandig om de juiste producten te gebruiken, op de juiste plekken van je huid. Maar zo met crème te werk gaan is ingewikkelder dan nodig. Daarom zijn maskers de oplossing. En dan wel verschillende maskers, op verschillende plekken, op één gezicht. Klinkt ingewikkeld, maar dat is het niet. Multimasking to the rescue.

Skin Warrior! ?? ⠀ ⠀ Using my Zone Masking System from @Derma9 to keep my pores squeaky clean, and my skin tended and free of oils, debris, pollutants, while replenishing moisture to key areas ? ⠀ ⠀ I'm excited to share this with everyone, not to mention, a 10% off discount code: OHMYBONBON ✨ ⠀ ⠀ #paintonbeauty #Derma9 #zonemasksystem #multimask #facemask #multimasking #skincare #sponsored #ohmybonbon #bonbonbeauty

A photo posted by Ashley Michèlle (@ohmybonbon) on

Handige keuze

Als je zoiets hebt van: ‘Welke maskers zijn dan handig? Welke horen bij welk gedeelte van je gezicht? Waar is Waldo?’ Dan zijn de L’Oréal maskers een hele goede optie. We leerden deze techniek én deze fantastische maskers kennen toen Beautify werd uitgenodigd voor de #skinsummit van L’Oréal Paris in Parijs. Een droom die uitkwam.

Een dag lang werden we ondergedompeld in briljante informatie over de huid, de nieuwe crèmes, testingtools en natuurlijk over alle nieuwe producten waarvan deze maskers ook onderdeel waren. Helaas moesten we nog even wachten tot ze echt op de markt zouden komen maar nu kunnen we het van de daken schreeuwen.

De drie maskers die L’Oréal presenteert zijn opgebouwd uit drie verschillende soorten klei. De basis kleien worden aangevuld met roodalgextract, steenkool of eucalyptus en vormen zo de drie maskers. Het roodalgextract-masker verfijnt de poriën en exfolieert. Het steenkool-masker is voor detoxing en laat je huid prachtig stralen. Het eucalyptus-masker zuivert de huid en maakt het mat. Perfect voor verschillende probleemgebieden en maken je gezicht zachter dan babybilletjes. De moeite waard!

Voor de eerste keer ooit stelt @lorealmakeup hun lab open #skinsummit #parijs #lab #loreal

A photo posted by Lotte (@lottenijborg) on

LEES OOK: Me-time: Dit is een geniale manier om gezichtsmaskers te gebruiken
gezichtsmaskertip-770x462

Reageer op artikel:
Multimasking: dé nieuwe manier om maskers aan te brengen
Sluiten