Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 10 okt 2017

Get ready: The Devil Wears Prada komt tot leven in een musical

Het is de droom van veel meiden om aan het werk te gaan bij een groot en bekend modeblad. Dat was in ieder geval ook de grote wens van Andrea a.k.a. Andy Sachs in The Devil Wears Prada. We volgen haar terwijl ze een weg probeert te vinden in de modewereld en tegelijkertijd haar liefdesleven in stand probeert te houden. En fantastisch nieuws: het verhaal wordt nu ook vertaald naar een script voor op de planken.

Koffie halen, kleren ophalen, namen onthouden en telefoontjes plegen. Het werd Andy niet makkelijk gemaakt als assistent van hoofdredacteur Miranda Priestly. Het was nooit goed, tot het einde van de film en het boek in zicht kwam. Binnenkort kunnen we het hele verhaal op een nieuwe manier beleven.

Musical The Devil Wears Prada

Na het boek en de film, kunnen we de bevelen van Miranda in real life meemaken. Bekende namen – waaronder niemand minder dan Elton John en Paul Rudnick – in de musicalbusiness zijn al langer druk bezig met de voorbereidingen.

Het is nog niet bekend wanneer de musical zijn debuut gaat maken, maar het zal vast niet heel lang meer duren. Fijn, want geduld is niet onze sterkste kant.

De musical wordt als eerste getoond op Broadway. Maar wie weet, kunnen we de musical binnenkort ook wel op Nederlands toneel bewonderen. Zo waaiden The Lion King en The Bodyguard bijvoorbeeld ook over naar ons kikkerlandje. Hopen dat de wind goed staat de komende tijd.

Ook deze film is binnenkort op de planken te zien: Frozen wordt een musical en je kunt ‘m volgend jaar al zien

Reageer op artikel:
Get ready: The Devil Wears Prada komt tot leven in een musical
Sluiten