Must try: Deze pastelkleurige oogschaduwtrend wil je niet missen

Na de winter komt de lente en typische lentekleuren zijn pasteltinten. Dior komt met een limited edition eyeliner die een absolute musthave is voor de diehard beautylovers.

Make-up Artist Peter Philips heeft al vele dingen op het ooglid uitgeprobeerd. Leer en papier bijvoorbeeld. Maar de trend die we voorbij zagen komen in de SS15 show van Dior is hebberigmakend. Hij gebruikte namelijk pastelkleurige ‘eyeliner’. Het zijn smalle reepjes satijn die in de vorm van eyeliner zijn gesneden. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren perzik, pistache, boterbloem en roze.

Met een pincet kun je het stukje satijn het beste op je ooglid ‘plakken’. Gebruik wat wimperlijn in de hoekjes en één dotje in het midden. Zo weet je zeker dat het goed blijft zitten. Krul je wimpers met een wimperkrultang maar gebruik géén mascara. Denk je maar eens in wat er kan gebeuren als je dat wel doet. Mascara in een dure Dior jurk is de grootste nachtmerrie van iedere vrouw. Dit is hetzelfde. Het blijft stof en het blijft Dior.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

De satijnen liners zijn verkrijgbaar vanaf 15 januari op Dior.com voor een paar weken.

Reageer op artikel:
Must try: Deze pastelkleurige oogschaduwtrend wil je niet missen
Sluiten