Musthave: De ultieme nudes van Bobbi Brown

Een nieuw jaar betekent ook nieuwe hebberigmakende collecties. Bobbi Brown komt deze maand met de 'Illuminating Nudes Collection'.

Ultieme nudes

Met de vijf producten die Bobbi uitbrengt kun je een perfecte look maken waarbij het lijkt alsof je totaal geen moeite hebt gedaan. De collectie is gemaakt om de sterke punten in je gezicht te highlighten. Met perfecte wenkbrauwen, een mooie nude gloss en een lichte highlight creëer je een stralend flawless gezichtje die niets anders dan jaloersmakende blikken zal opleveren.

De producten

De collectie bestaat uit een moisturizing balm, CC cream, lipgloss, wenkbrauwshaper en sparkle eyeshadow. Waarbij de moisturizing balm je huid hydrateert, zorgt de CC cream ervoor dat je imperfecties en eventuele rode plekjes als sneeuw voor de zon verdwijnen. Het perfecte laagje onder je foundation. Om extra definitie aan je gezicht te geven zorg je ervoor dat je wenkbrauw een perfecte vorm krijgen met de shaper. De lipgloss is perfect om je lippen te laten glanzen en de ultieme nude kleur te geven. De ‘White’ variant kun je perfect gebruiken over je favoriete lipstick. En met de sparkle oogschaduw kun je net dat beetje extra glitter aanbrengen. Hebben!

Reageer op artikel:
Musthave: De ultieme nudes van Bobbi Brown
Sluiten