Hebben! My Jewellery lanceert een comfy home-collectie via TikTok

Niets is zo lekkerder dan je favoriete ‘chill’ outfit aan te trekken en de bank op te gaan om vervolgens je favo serie te bingewatchen. Eens? Maar zeg eens eerlijk, is jouw ‘chill’ outfit ook geschikt om eventjes een boodschapje mee te doen? Of sterker nog: wanneer er iemand aanbelt, kan je dan wel de deur open doen (zonder je te schamen voor je panter onesie)? Waarschijnlijk kunnen jouw comfy outfitjes wel een upgrade gebruiken. Goed nieuws: My Jewellery lanceert vanaf vandaag een mega stijlvolle comfy home-collectie.

En het leuke is: hiervoor gebruiken ze het platform TikTok!

My Jewellery lanceert een comfy home-collectie

Wanneer je er toch stylish uit wil zien, terwijl je een avondje op de bank spendeert – heb je geluk. My Jewellery lanceert haar allereerste Chapter Home-collectie. En niet op een gewone manier, maar via TikTok. Hoe leuk is dat?

De collectie bestaat uit trendy en mega comfy items die zowel buiten als binnen gedragen kunnen worden. Ideaal als je dus eventjes je hond moet uitlaten of nog een klein boodschapje moet doen.

My Jewellery lanceert onder andere een heerlijke joggingbroek, een oversized hoodie, cropped t-shirts, slaapmaskers, sokken en een kimono. En geloof ons, ze zijn gemaakt van de fijnste stoffen.

Actief op TikTok?

Ben jij al een actieveling op TikTok? Top, zorg dan dat je als de wiedeweerga My Jewellery gaat volgen. Want alleen dáár is de collectie vanaf vandaag beschikbaar. Zeven dagen later worden producten in de webshop geplaatst en kan iedereen ze bestellen, dus wees er snel bij!

Avondje met de meiden

Trommel dus al je vriendinnen bij elkaar, plan een avondje met elkaar in, ga lekker de bank op, kijk je favo serie en trek de nieuwe collectie van My Jewellery aan. Wedden dat jij een mega comfy avond hebt, waarvan je er nog duizenden wil hebben?

Lees ook: Kerstliefhebbers opgelet: Netflix komt met The Christmas Chronicles 2

Reageer op artikel:
Hebben! My Jewellery lanceert een comfy home-collectie via TikTok
Sluiten