Nog meer reden om te gaan: Mysteryland krijgt langste zipline van alle Europese festivals

Daredevils opgelet: dancefestival Mysteryland krijgt een update waar het hart van jou en je besties sneller van gaat kloppen. Niet alleen van enthousiasme, maar waarschijnlijk ook van de adrenaline. Het festivalterrein wordt wordt namelijk geüpgraded met een zipline, waarmee je vanaf de 'Big Spotters Hill' per tweetal kunt afdalen.

Bezoekers van Mysteryland kunnen vanaf de zipline met zo’n 70 kilometer per uur naar beneden racen, van de welbekende pyramide op het festivalterrein. Hoogtevrees moet je niet hebben, want afdalen doe je vanaf 400 meter hoogte.

Mysteryland zipline

De tokkelbaan is een primeur in Europa, want het is de langste en hoogste zipline van alle Europese festivals. Da’s al een feestje waard, maar mooier nog is dat de opbrengst van de tickets voor de zipline volledig naar de Maarten van der Weijden Foundation gaat.

Run op tickets

Mysteryland vindt plaats op 23, 24 en 25 augustus en trekt jaarlijks meer dan 100.000 feestvierders. De zaterdag is inmiddels uitverkocht, maar voor de andere dagen zijn nog kaartjes te bemachtigen.

Je weet wat dat betekent… Het is tijd om je vriendinnen op te trommelen om naar Mysteryland te gaan. Durf jij de afdaling te maken?

Reageer op artikel:
Nog meer reden om te gaan: Mysteryland krijgt langste zipline van alle Europese festivals
Sluiten