Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 9 mrt 2018

Haha oke: Er komen steeds meer naaktrestaurants

Als jij het type bent dat alleen naar de sauna gaat op badkledingdag en na het sporten het liefst thuis doucht - ook als dat betekent dat je twintig minuten om moet fietsen - dan is dit nieuws misschien niet helemaal aan jou besteed. Maar als jij het liefst in je nakie ronddartelt, dan ga je nu misschien wel blij worden.

Er komen namelijk steeds meer naaktrestaurants bij. En dat zijn zoals je waarschijnlijk al denkt, restaurants waar je in je blootje gaat dineren.

Nieuwe trend: dineren in je blootje bij een naaktrestaurant

Zo kreeg Parijs in november vorig jaar een eerste naaktrestaurant genaamd O’Naturel. En in Londen kon je je date al meenemen naar The Bunyadi als je letterlijk wilde weten wat voor vlees je in de kuip had.

Nu is ook in het Britse Bristol de kans om in je evakostuum aan te schuiven bij een etentje. De organisatie Dine Naked Bristol spoort namelijk verschillende restaurants in de stad aan om geregeld een blote avond te doen. Vorige week kon je bijvoorbeeld zonder kleren pizza eten bij Flour and Ash.

Het lijkt ons een kwestie van tijd voor in Amsterdam ook een naaktrestaurant opent. Wij weten nog niet zo goed wat we hiervan moeten denken. Want verberg nu maar eens je foodbaby. En wat als je je hete eten op je naakte lichaam knoeit? Ook geen pretje. Maar goed, misschien is het ook wel weer een bevrijding?

Reageer op artikel:
Haha oke: Er komen steeds meer naaktrestaurants
Sluiten