Redactie
Redactie Life 4 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Vergeet de oven! Deze kerst eet je nacho’s (!) tijdens het gourmetten

Is het één van je tradities om te gourmetten tijdens kerst of Sinterklaas? Dan heeft Beautify een heel geniaal idee voor je. Want zeg eens eerlijk, klinkt het niet heel, heel, heel lekker om eens nacho’s in je pannetje te doen? Precies.

Of je nu met je vriendinnen aan het gourmetten bent of met je familie, de nacho’s mogen dit jaar niet ontbreken. Nacho’s en gourmetten – a match made in heaven. Met dit recept krijg je het sowieso voor elkaar.

Nacho’s tijdens het gourmetten

Gourmetten met nacho’s is zo’n slecht idee nog niet. Je kunt een heerlijke portie voor jezelf maken en het mooiste is dat je het deze keer niet hoeft te delen met iemand anders. Daarnaast kan je helemaal zelf bepalen hoeveel kaas je aan je pannetje toevoegt. Én of je überhaubt groenten gebruikt 😉

Maar eh, wat heb je precies nodig?

Psst, sla dit recept op met Pinterest.

De ingrediënten

  • Tortilla chips
  • Bosui
  • Geraspte kaas
  • Crème fresh
  • Chilisaus
  • Groente naar keuze (bv. paprika of mais)

Zo maak je de nacho’s

Snijd de groenten van tevoren alvast in kleine stukjes, deze kan je gewoon met alle andere gourmet-ingediënten op tafel zetten. Tijdens het gourmetten kan je dan zelf bepalen hoe je je nacho’s wilt klaarmaken. Leg bijvoorbeeld de groenten met de kaas over de tortillachips heen, of gebruik alleen de kaas. Net wat jij lekker vindt.

Een tip van ons is om je nacho’s te serveren met chilisaus en crème fresh, dat is echt heerlijk. Doe dit alles ongeveer tien minuten in het bakje die je onderin het gourmetstel zet. Et voilà. Je hebt super snel je eigen nacho’s gemaakt tijdens het gourmetten. Makkelijker kunnen we het je niet maken. Er is voor iedereen iets en je kunt ze zo vaak maken als je zelf wilt. Nouja, totdat één van de ingrediënten op is.

Lees ook: Is het al 5 december? Voor deze Licor 43 kruidnoten wil je heel snel de keuken induiken

Reageer op artikel:
Vergeet de oven! Deze kerst eet je nacho’s (!) tijdens het gourmetten
Sluiten