Bijt jij op je nagels? Dan ben jij een echte aanpakker en dat gaat je ver brengen

Hoor je vaak dat je nu écht moet stoppen met nagelbijten en komen die smerige anti-bijt-lakjes je neus uit? Dan hebben we goed nieuws voor je, want het feit dat jij nagels bijt betekent dat je een echte aanpakker bent. Laat ze de volgende keer maar praten, want dat nagelbijten is helemaal zo slecht nog niet.

Dat je nagels er regelmatig afgekloven uitzien is minder, maar gelukkig doet een nagelolietje wonderen. Het is tijd om je nagelbijt-verslaving voor lief te nemen, want het gaat je ver brengen in het leven.

Waarom nagelbijters echte aanpakkers zijn en ver komen in het leven

Dat jij een nagelbijter bent betekent dat je een aanpakker en een perfectionist bent. Op momenten dat jij je verveelt bijt je aan je nagels of pulk je aan korstjes. Deskundigen noemen dit lichaamsgericht repetitief gedrag en het komt voor als iemand zicht te relaxt of verveelt voelt. Het toont aan dat je liever iets doet dan niets, dus ga je maar op je nagels bijten.

Deze hands-on (letterlijk) mentaliteit gaat je ver brengen in het leven. Jij negeert je problemen niet en gaat meteen in de aanval. Jij bent die meid die altijd haar zaakjes op orde heeft en waar menig vriendin jaloers op is. Ach, als je daardoor af en toe nagels moet bijten, dan is dat het dubbel en dwars waard.

Lees ook: Ben jij een snelle eter? Dan ben jij enorm ambitieus en gedreven

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Bijt jij op je nagels? Dan ben jij een echte aanpakker en dat gaat je ver brengen
Sluiten