Deze nagellakkleuren ga je overal zien in het najaar

Het is natuurlijk geweldig om mee te gaan met de trends. Denk hierbij aan schoenen, jassen, tassen, broeken en nog veel meer. Maar je kan natuurlijk ook op een stuk subtielere manier meedoen. Ook nagellakkleuren veranderen met de seizoenen mee, ooit aan gedacht? Wanneer jij je nagels in een van deze zes kleuren lakt ga jij ook mee met de trend, maar dan op een subtiele manier.

Waar wacht je nog op?

Nagellakkleuren herfst 2020

Ieder jaar veranderen de trends weer wat betreft de nagellakkleuren. De ene keer is het helemaal hot om je nagels in een neon kleur te lakken terwijl het de andere keer juist de trend is om je nagels zo neutraal mogelijk te lakken.

Nu is natuurlijk de vraag – nu de herfst 2020 er weer aan zit te komen – wat wordt dit keer de trend? Well, we can tell you. En we kunnen je ook alvast verklappen: de kleuren zijn te mooi en te leuk. We hebben zes kleuren nagellak op een rij gezet die je gegarandeerd overal gaat zien dit najaar.

1. Rode wijn kleur. Nagellak Complimentary Wine van OPI, €15,95

De oude, vertrouwde bordeauxrode nagellak gaan we ook dit jaar weer volop zien. We dragen deze kleur al jaren niet voor niets. Deze kleur is namelijk perfect voor iedere gelegenheid.

Bron: OPI

2. Neon kleuren. Felroze longlasting nagellak van HEMA, €2,75

Ja ja, ook dit seizoen komen de neon kleuren weer helemaal terug. Zo maak je van iedere dag een feestje wanneer jij deze nagellak op doet.

Bron: HEMA

3. Donkergroen. Nagellak van Mavala, €6,99

Ook donkergroen gaat weer een kleur worden die we veel gaan zien aankomende herfst. Perfecte kleur voor een heerlijke boswandeling in het herfstzonnetje.

Bron: Douglas

4. Paars. Vitorrio Violet van OPI, €15,95

Paars zien we al een tijdje terug in onze kleding. Eerlijk is eerlijk, het is ook een te mooie kleur. Maar heb je er al aan gedacht dat deze kleur ook fabulous staat op je nagels? Bij deze. Deze kleur staat iedereen.

Bron: OPI

5. Goud. Disco gold polish van & Other Stories, €7

Heb jij binnenkort een leuk feestje op de planning staan? Lucky you want deze gouden kleur is perfect om dan op te doen. En het leuke is: je gaat ook lekker met de trend mee.

Bron: & Other Stories

6. Donker-oranje. Italian Little Rusty van OPI, €15,95

Oranje is een hele gave kleur die we ook al meerdere keren voorbij zien komen. Maar deze keer is het een ietwat donkerdere variant. Super passend bij de herfst al zeggen we het zelf. Denk aan de pompoen en de oranje bladeren ;-).

Bron: OPI

Lees ook: Beauty hack – op deze manier groeien je nagels sneller

Reageer op artikel:
Deze nagellakkleuren ga je overal zien in het najaar
Sluiten