Emma Plasmans
Emma Plasmans Beauty en Style 20 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Beauty hack – op deze manier groeien je nagels sneller

We dromen (bijna) allemaal van mooie lange nagels. Alleen is het voor de een net wat meer weggelegd dan voor de ander. Helemaal wanneer je een fanatieke nagelbijter bent, is het lastig om ervan af te blijven en ze keurig te laten groeien. Tot nu. Wij hebben namelijk de beste tips hoe je sneller je nagels kan laten groeien.

Read and learn. Met deze tips heb jij binnen no time weer lange nagels.

Sneller nagels laten groeien

Niets is zo irritant dan dat je nagels maar niet willen groeien en alleen maar scheuren of afbreken. Hoe worden ze dan ooit lang? Well, we can tell you. We hebben wat fantastische tips verzameld zodat jij binnen de kortste keren eindelijk met jouw nagels op de tafel kan tikken.

Psst, sla deze hack op met Pinterest.

1. Eet genoeg proteïne en vitamine

Ze zeggen altijd vitamientjes zijn je vriendjes. Dit is echt zo. Vooral vitamine D, C en A zorgen ervoor dat ze sneller groeien. Daarnaast bestaan nagels uit proteïne, het is dus belangrijk dat je genoeg proteïnerijk voedsel eet.

2. Typ!

Ja, echt. Het schijnt zo te zijn dat je nagels groeien door het tikje op je toetsenbord. Hierdoor wordt namelijk de doorbloeding gestimuleerd.

3. Hydrateren kun je leren

Net zoals het goed is om genoeg water te drinken is het ook belangrijk voor je nagels om genoeg hydratatie te krijgen. Een hydraterende balsem of olie voedt en versterkt ze, maar verbetert ook zeker je bloedsomloop. Dat resulteert weer in een snellere groei.

Verzorg je nagelriemen

Dit kun je doen door een bokkenpootje aan te schaffen waarmee je je nagelriemen voorzichtig iets naar achteren duwt. Verzorg ze daarna met een voedende olie.

Vijl regelmatig

Hoe vaker jij je nagels vijlt, hoe steviger ze blijven. Ze zullen hierdoor minder snel scheuren en afbreken waardoor ze automatisch langer blijven.

Lees ook: 7 leuke nagellak ideeën om van jouw handen een feestje te maken

Reageer op artikel:
Beauty hack – op deze manier groeien je nagels sneller
Sluiten