5x nageltrends die jij deze herfst en winter overal gaat zien

Als vrouw vind je het belangrijk om mooie en verzorgde nagels te hebben. Nu de zomer bijna voorbij is, is het ook weer tijd om jouw nagels weer klaar te maken volgens de nieuwste nageltrends voor de herfst en winter.

Niets zo fijn als mooi gelakte nagels. Maar welke kleur en/of patronen is de trend voor deze herfst en winter? In dit artikel vertellen wij jou alles over de nageltrends voor aankomende seizoenen.

Nageltrends voor de herfst en winter

Dit zijn de vijf nageltrends voor jou voor komende seizoenen. Bereid je alvast voor dat je nieuwe kleurtjes nagellak wil aanschaffen:

@gigihadid Daisy French 🌼🌼

4,925 Likes, 42 Comments – NAILS by MEI (@nailsbymei) on Instagram: “@gigihadid Daisy French 🌼🌼”

1. French Manicure

French manicure blijft altijd populair. Mooie glimmende nagels met een wit randje. Ben je French manicure een beetje beu? Voeg er dan een leuke twist aan. Denk aan een kleine bloem op de nagel of een andere kleur.

i thought the swarovskis would add something to the holographic but the polish really holds up on its own and doesn’t need them at all…… blown away by @essie #semiprecioustones i felt like i had to crop all the way in to give you guys the effect i’m seeing irl 💓

2,726 Likes, 24 Comments – steph stone (@stephstonenails) on Instagram: “i thought the swarovskis would add something to the holographic but the polish really holds up on…”

2. Glitternagels

Glitter op je nagels staat lekker feestelijk. Perfect dus voor de feestdagen. Ook voor zonder de feestdagen zijn glitters op je nagels populair. Ook leuk: voeg een klein steentje toe aan je nagel en zie het als een accessoire voor je manicure.

pink dangle remix 📀

741 Likes, 9 Comments – Madeline Poole (@mpnails) on Instagram: “pink dangle remix 📀”

3. Neutrale nagels

Het blijft toch vaak het mooiste. Neutrale nagels. Van beige-getinte nagels tot grijze nagels. Neutraal staat goed bij elke hand. Deze herfst en winter ga je ook de kleuren van kruiden terug zien op je nagels. Denk hierbij aan de kleur van paprika of kaneel.

White ombré 💅🏻 @amakinstyle #nailsbymei

5,280 Likes, 41 Comments – NAILS by MEI (@nailsbymei) on Instagram: “White ombré 💅🏻 @amakinstyle #nailsbymei”

4. Ombré nagels

Ombré kleding en ombré haar was al een trend. Nu zijn ook de nagels aan de beurt. Je kan hier van alles bij proberen. Van zachte kleuren tot harde kleuren.

Blight Matt Red ❤️ Night and Day ❤️ #nailsbymei

1,469 Likes, 6 Comments – NAILS by MEI (@nailsbymei) on Instagram: “Blight Matt Red ❤️ Night and Day ❤️ #nailsbymei”

5. Matte nagels

Een matte nagellak geeft jouw nagellak een twist. Zo zien metaalachtige tinten eruit als staal en pareltinten als suède. Door de matte afwerking wordt elke oude nagellak eigentijds.

Meer over nagels:

Reageer op artikel:
5x nageltrends die jij deze herfst en winter overal gaat zien
Sluiten