Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Beauty 10 mei 2015

Trend: Dit is dé ideale nagelvorm van 2015

We lijken de vorm van onze nagels een beetje vergeten te zijn na alle mooie nagellak die we voorbij hebben zien komen. En toch heeft het een enorme invloed op de uitstraling van je handen.

Rechte nagels, ronde nagels, puntige, ovale, noem het maar op. Weet je nog hoe de nagels in de tijd van je moeder eruit zagen? Lang en strak recht geveild? Geen paniek, die stijl zien we (waarschijnlijk) nog even niet terug. Hoe je nagels er dit jaar wel uit moeten zien? Lees het hier.

Dé nagelvorm voor 2015 is een combinatie genaamd: de squoval. Een combinatie van de square en oval, ofwel vierkant en ovaal. De uiteindes zijn dus nog steeds redelijk recht, maar worden wel aan de hoekjes rondgeveild voor een natuurlijke look. We gaan dus weer een beetje back to basics na de lange en puntige nageltrend.

Dit jaar staat geheel in de trend van meer natuurlijk haar, natuurlijke make-up en dus ook natuurlijke nagels. Het fijne aan deze nagelvorm trend is dat het zowel netjes staat bij lange vingers als bij korte. Ook kun je zelf bepalen welke nagellengte je prefereert. De squoval kan zowel kort als lang.

Reageer op artikel:
Trend: Dit is dé ideale nagelvorm van 2015
Sluiten