Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 8 nov 2016

Namens alle vrouwen wereldwijd: Oh prins Harry, waarom koos je niet voor ons?

Oh Prins Harry. Waarom koos je niet voor ons? Vandaag is de dag dat wij vrouwen een huilen van binnen, want jij hebt je hart weggeven. En niet aan ons, nee, aan Meghan Markle. En daarbij is onze kans om jou ooit te veroveren voorgoed verkeken.

Lieve prins Harry,

Laat ik beginnen met zeggen dat ik blij ben dat je gelukkig bent. Dat je liefde hebt gevonden, dat je aandacht krijgt en dat het goed met je gaat. Maar oh god, stiekem koesterde ik altijd de wens om aan jouw zijde te lopen. Een prinses te worden. Jouw prinses. Daarin ben ik waarschijnlijk niet de enige. En hoewel je altijd al mijlen ver van ons verwijderd was, ben je nu helemaal onbereikbaar geworden.

Het lijkt serieus tussen jullie want je hebt zelfs een officieel statement uitgegeven. Maar hoe fijn nieuws dat ook is, het is tegelijkertijd ook een verlies. Een verlies voor mij. Voor mijn buurvrouw. Voor mijn beste vriendin. Eigenlijk voor alle vrouwen ter wereld, behalve Meghan dan. De lucky bastard.

Prins Harry de jouwe kunnen noemen

Het is helemaal niet zo gek dat we allemaal zo dol zijn op jou prins Harry. Je bent misschien niet de allerknapste van de wereld, maar je hebt een enorm leuke kop. Je bent misschien niet Chuck Bass, maar wel enorm charmant. Je hebt gewoon héél veel leuks en bent de perfecte mix van alles.

Ik wil dat trouwens graag even toelichten. Voor iedereen die het misschien nog moet in zien, of er graag even aan herinnerd wil worden hoé leuk je echt bent:

De perfecte schoonzoon

Je hebt een lieve kant, dat weten we zeker. Liever dan we kunnen verwachten van iemand met die ondeugende ogen. Je doet voor veel anderen, bent niet egoïstisch en ook nooit te beroerd om je handen uit je mouwen te steken.

Je doet veel vrijwilligerswerk. Bovendien ben je een held. Je vocht tegen de taliban. Vanaf de grond én vanaf de lucht. Je verbleef weken op de Noordpool om aandacht te vragen voor gewonde militairen. En zo kunnen we nog even door gaan.

Tel dit bij elkaar op, plus je goede normen en waarden en we hebben de perfecte schoonzoon gevonden in jou.

Good guy vermomt als een bad boy

Ondanks je allemachtig prachtige kanten ben je ook nog eens de ultieme mix tussen een bad boy en een good guy. Met je roemruchte verleden ben je niet alleen maar braaf. Je had spraakmakende affaires. Je naaktfoto’s gingen het internet over. Je sloeg een persfotograaf in een nachtclub in elkaar.

Maar oef, dat rauwe randje, daar houden wij vrouwen wel van. Kunnen we niet ontkennen.

De ondeugende twinkeling in je ogen

Ja laten we het even hebben over die twinkeling in je ogen. Je hebt een ondeugende blik in je ogen die het hart van alle vrouwen onmiddellijk op hol laat slaan. Als ik naar je kijk wil ik in je aanwezigheid zijn. Dan wil ik met jou lachen, een biertje drinken en spelletjes spelen. Of kattenkwaad uithalen.

Ik wil je aanraken, in je armen liggen en tegelijkertijd stoute dingen doen. Ah man, je haalt alles in ons vrouwen naar boven. Het goede en het slechte. Je bent bitterzoet.

Ik kan letterlijk nog wel een miljoen redenen opschrijven waarom jij, prins Harry, álles bent. Maargoed, je bent bezet. Dus het is niet tof om hier eindeloos over door te gaan. Zeker niet als je zo’n prachtvrouw aan de haak hebt geslagen die niet alleen smoking hot is maar ook nog eens een goed hart heeft. Heb je goed gedaan vriend.

Maar ondanks dat, wilde ik toch even van deze gelegenheid gebruik maken om te vertellen dat ik je echt heel leuk vind. En dat ik mijn hoop niet helemaal opgeef. Want ik wil niet helemaal wakker worden uit de droom van jou en mij. Mijn hart zal altijd een stukje van jou zijn. Mocht je ‘m willen hebben, voor jou kom ik ‘m zelfs brengen.

Liefs

Reageer op artikel:
Namens alle vrouwen wereldwijd: Oh prins Harry, waarom koos je niet voor ons?
Sluiten