Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 18 sep 2018

Pak de popcorn er maar bij want de Netflix-film Nappily Ever After wil je zien

We krijgen geen genoeg van leuke Netflix Orginals. Van ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ tot ‘The Kissing Booth’, ze zijn allemaal fantastisch. Als je deze films al gezien hebt, hebben we goed nieuws voor je. Netflix komt namelijk weer met een super leuke romcom.

Nappily Ever After

We houden enorm van Netflix en dat is ook niet gek, want de streamingdienst stelt ons nooit teleur. Als je de film ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ net zo leuk vond als wij, dan is er een nieuwe film die je op je lijstje mag zetten. De film ‘Nappily Ever After’ is namelijk net zo leuk als dat ‘ie klinkt.

Het verhaal

De romantische komedie is gebaseerd op het boek van Trisha R. Thomas gaat over de reclamevrouw Violet Jones. Het lijkt also Violet eigenlijk alles al heeft dat haar hartje begeert. Haar leven komt volledig overhoop te liggen en alles lijkt in te storten.

Op dat moment begint de zoektocht naar zichzelf. Ze scheert haar hoofd kaal, neemt een nieuw uiterlijk aan en doet afstand van zo goed als alles wat ze eerst zo belangrijk vond. Ze komt erachter wie ze als persoon is en één ding is zeker: het is een film waarbij we zowel gaan huilen als lachen.

De belangrijke boodschap die deze film brengt is iets waar we vaker bij stil zouden moeten staan. ‘Nappily Ever After’ is geregisseerd door Haifaa Al-Mansour en we weten al welke datum we rood mogen omcirkelen. Je kunt je vriendinnen namelijk vrijdag 21 september al optrommelen voor een gezellige meidenavond.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Deze Netflix films wil jij kijken als je The Kissing Booth geweldig vond

Flair

Reageer op artikel:
Pak de popcorn er maar bij want de Netflix-film Nappily Ever After wil je zien
Sluiten