Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 3 juli 2017

Oh YES! NARS Cosmetics komt naar Nederland

Het is onze lucky day. We kregen namelijk zojuist te horen dat het 100 procent zeker is dat NARS naar Nederland komt. Hét beautymerk dat bejubeld wordt om de geweldige kwaliteit. Vele make-up artiesten zijn fan. En wij ook. Binnenkort kun je naar winkels rennen, hoera.

NARS Cosmetics naar Nederland, JA!

NARS Cosmetics kondigde vandaag de lancering in Nederland aan en wij doen een vreugdedansje. Het merk dat bekend staat om zelfexpressie, creativiteit en haute couture kunnen we vanaf september in de winkels zien liggen. Wat een goed nieuws.

NARS is opgericht door visagist Francois Nars en is in het buitenland heel populair. Francois wil met dit merk schoonheid en emancipatie belichamen. Vooral is NARS bekend geworden om de geweldige blushes, foundations, lipsticks, oogschaduw en highlighters.

Nog eventjes geduld…

NARS is elegant, intelligent en moeiteloos verleidelijk en omarmt individualiteit. Ben je nog niet bekend met dit beautymerk? Probeer het dan vooral uit.

Vanaf 1 september is NARS verkrijgbaar op de webshop van de Bijenkorf. Als je de mooie producten liever in de winkel wilt bewonderen, sta dan 14 september klaar. Dan zijn de producten verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam en Utrecht. Vanaf november zal het filiaal in Rotterdam de producten ook toevoegen aan hun assortiment.

LEES OOK: Dit zijn dé make-up trends volgens Eliano van Bobbi Brown

Reageer op artikel:
Oh YES! NARS Cosmetics komt naar Nederland
Sluiten