Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 28 mrt 2019

Slapend geld verdienen? NASA betaalt je ruim 16.000 euro om twee maanden in bed te liggen

Nee dit is geen grap. Wij hebben het perfecte baantje gevonden om gewoon vanuit bed geld te verdienen. Voor twee maanden krijg je door NASA 16.500 euro betaald. Wat moet je daarvoor doen? Lekker in bed liggen.

We willen zon, wijntjes doen op het terras en bruin bakken. Daarom leven we ook zo toe naar de zomervakantie en zijn we nu al druk bezig met vakanties boeken. Maar dan is het geld begin september wel zo goed als op. Hier hebben wij een perfecte oplossing voor.

Geld verdienen vanuit je bed door NASA

De ruimtevaartorganisaties ESA en NASA doen namelijk een experiment waarvoor ze 24 mensen zoeken die voor twee maanden in bed willen liggen. Hier krijg je 16.500 euro voor, zodat je zonder zorgen straks nog een wijntje kunt bestellen op het terras.

Je kan in die tijd heel Netflix uitspelen, sinds The Notebook en deze hilarische film er binnenkort te zien zijn. Verder heb je een reden om je te laten bedienen, want het is de bedoeling dat alles vanuit bed gebeurt.

Aanmelden doe je zo

Je mag je aanmelden voor de ronde in september als je tussen de 24 en 55 jaar oud bent. Hiervoor ga je naar Keulen waar er een heerlijk bedje op je staat te wachten.

Lees wel even de kleine lettertjes voor je je aanmeldt. Ondanks het goede geld zitten er ook wat addertjes onder het gras. Zo is het wel belangrijk dat je er rekening mee houdt dat je spierverlies oploopt. Maar eerlijk is eerlijk, het klinkt toch echt als een droombaan. Letterlijk. Want voordat je weet lig jij heerlijk te dromen en krijg je er ook nog eens voor betaald.

Lees ook: Wil je weten wat je droombaan is? Dit beroep past het beste bij jou volgens je horoscoop

Reageer op artikel:
Slapend geld verdienen? NASA betaalt je ruim 16.000 euro om twee maanden in bed te liggen
Sluiten