Het is vandaag National Lipstick Day en M.A.C. Cosmetics trakteert

Het is vandaag niet zomaar een dag, het is National Lipstick Day. En dat mag zeker gevierd worden. Want hoe leuk is het om jezelf op te tutten met een prachtige lippenstift? En eerlijk is eerlijk, het laat je gezicht nét even meer spreken. Dus bij deze, een ode aan de lippenstift.

Én het is vandaag dubbelfeest want M.A.C. Cosmetics trakteert.

National Lipstick Day

M.A.C. Cosmetics laat deze dag niet zomaar aan haar voorbij gaan. En logisch ook, want de lippenstiften van M.A.C.Cosmetics zijn stuk voor stuk fabulous en staat iedereen goed. Heb je ooit wel eens een lippenstift van M.A.C. Cosmetics geprobeerd? Zo ja, dan weet je genoeg. Zo niet, dan ga je daar vanaf vandaag achterkomen. En geloof ons, dat wil je.

Aangezien M.A.C. Cosmetics meer dan 200 tinten en 20 verschillende finishes binnen haar lipstick-assortiment heeft, heeft het merk wat leuks bedacht.

M.A.C. Cosmetics stores

M.A.C Cosmetics zal niet 24 uur, maar de hele maand juli National Lipstick Day vieren. Op 29 juli krijg je bij alle MAC-Cosmetics stores en in de online MAC-store een gratis full size lipstick in de kleur Werk, Werk, Werk of Velvet Teddy cadeau bij een aankoopbedrag van 20 euro.

Bron:
M.A.C. Lipstick Werk Werk Werk
Bron: M.A.C. Lipstick Velvet Teddy

De Bijenkorf

Bij de Bijenkorf krijg je bij aankoop van een M.A.C product naar keuze de full-size matte lipstick in kleur Mehr. Laat een van de M.A.C Make-up Artists je helpen om de best passende kleur te kiezen.

Bron: M.A.C. Lipstick Mehr

Viering van de mensen die het dragen

“De National Lipstick Day is niet zomaar een dag waarop we een cosmetisch product vieren; het is een viering van de mensen die het dragen,” zegt M-A-C Senior Artist Tom Sapin. “Lippenstift is de uitdrukking van de menselijke diversiteit. Lipstick is voor de verlegen, de brutale, de luide spreker, de harde werker, de feestelijke, de stille, de vrouw, de man – iedereen!”

Wist je trouwens dat….

In 2019 heeft M.A.C Cosmetics meer dan 60 miljoen lippenstiften verkocht. Dat zijn over de hele wereld – meer dan twee lippenstiften per seconde! Welke finish het populairste was? De matte! De Powder Kiss Lipstick, Matte Lipstick en Retro Matte Lipstick vertegenwoordigen meer dan de helft van de aankopen. De favoriete tinten waren de Lipstick in Ruby Woo, Matte Lipstick in Chili en nieuwe Powder Kiss Lipstick in Devoted To Chili.

Lees ook: Lippenstift verslaafd? Dan erger jij je vast ook altijd kapot aan deze 9 dingen

Reageer op artikel:
Het is vandaag National Lipstick Day en M.A.C. Cosmetics trakteert
Sluiten