Nationale #nomakeupday en heel verrassend doet Beautify mee!

Het is vandaag nationale #nomakeupday. Welgeteld één dag nadat Beautify is gelanceerd, een magazine volledig over make-up en de lifestyle die daarbij hoort, gaan we allemaal massaal met een bare naked gezicht de straat op, toch? Maar ook wij doen mee. Want Beautify draait niet alleen om je mooie buitenkant maar ook zeker om je prachtige binnenkant. En daarom staat deze hele dag in teken van #nomakeupday.

Waarom is deze dag er?

Een brandwond kun je niet zomaar even weghalen met foundation en zelfvertrouwen krijg je niet altijd door een concealer. Daarom daagt de Brandwonden Stichting alle vrouwen uit om één dag geen make-up te dragen en makeuploos de deur uit te gaan. Echte schoonheid zit van binnen is hun geloof. En daar kunnen wij ons zeker in vinden. En daarom is deze dag er, om mensen met een beschadigd uiterlijk te steunen.

Uitslapen, genieten en geen stress

Ja dames, tijd over deze ochtend. Geen make-up, geen uren voor de spiegel, gewoon uit bed, onder de douche en gaan. En in de loop van de dag hoef je je geen zorgen te maken over verlopen foundation, vervaagde lipstick, of uitgelopen eyeliner. Voelt het vreemd? Of kaal? Geen zorgen. Dit kun je met je tijd doen:

  • Ruim je beautykast op. Check welke items je écht wil bewaren en welke je eventueel wil weggeven. Geef het aan je zusje, je nichtje of je buurmeisje die het vast heel goed kan gebruiken. Zo heb je gelijk weer karmapunten verdiend voor vandaag.
  • Kijk eens goed naar je naturelle ik in de spiegel. Wat vind jij mooi aan jezelf? Misschien spot je nog iets wat je hiervoor nooit zag maar waar je wel oh zo trots op kunt zijn.
  • Check de houdbaarheid van je beauty producten. Over de datum? Weg ermee. Goede reden om nieuwe producten aan te schaffen. Maar dan wel pas morgen hè?

Wij wensen je veel plezier op deze zorgeloze dag. En als je echt verslaafd bent (net als wij) dan is het zo weer morgen!

Reageer op artikel:
Nationale #nomakeupday en heel verrassend doet Beautify mee!
Sluiten