Dit zijn de natuurlijke deodoranten voor een zweetloze zomer

Natuurlijke deodoranten zijn booming. In traditionele deo’s kunnen schadelijke stofjes zitten en dat wil je natuurlijk niet. Wel gaat het verhaal dat natuurlijke varianten minder effectief zijn. Genoeg reden om het zelf te proberen dus.

En dat wil je, met deze toppers.

De beste natuurlijke deodoranten op een rij

Wil je zelf proberen of deze hype het waard is? Dit zijn de meest effectieve varianten volgens Beautify.

1. Nuud Natuurlijke Deodorant, €7,95

Dit tubetje gaat tot wel 7 weken mee en na iedere keer smeren ben jij wel drie dagen van frisse oksels voorzien. Hoe dit kan? Dat is het geheim van Nuud. Wel weten we dat de formule vrij is van aluminium, parabenen, petrochemicals, zout en dierlijke ingrediënten.

natuurlijke deodoranten

2. Weleda Sage Deodorant, €9,95

Deze deo zit boordevol etherische oliën en zoethout wat op een natuurlijke wijze de opbouw van lichaamsgeur afremt. Dat zonder je eigen huid aan te tasten. Knap staaltje deo dus.

3. Schmidt’s Deodorant Rose & Vanilla, €9,99

Deze lichtzoete, natuurlijke deodorant bevat geen kunstmatige geurstoffen maar wél een lekkere geur. Door de ingrediënten wordt het zweet geneutraliseerd en blijven jouw oksels dus fris en fruitig.

4. Oy Deo Wash, €15

Net even iets anders dan een deodorant, maar net zo effectief. Dit spulletje smeer je op je oksels, laat je even een minuutje in trekken en was je daarna af tijdens het douchen. Het verzekert je van 24 uur zweet-vrij zijn. Het pakt het probleem namelijk aan bij de kern, zodat er uberhaupt geen geurtjes aan te pas komen.

natuurlijke deodoranten

Lees ook: