Wil je weten hoe je een natuurlijke slag in je haar krijgt? Deze tips komen direct van de catwalk

Je ziet het tegenwoordig overal op Instagram. Meiden met een perfecte slag in hun haar en jij vraagt je dan af hoe zij dit zo mooi voor elkaar krijgen. Heb jij even geluk, want wij weten het geheim.

Ken je die dagen dat je haar echt niet met je mee wil werken? Wij wel. Maar met deze manier zit jouw haar perfect.

Zo krijg je een natuurlijke slag in je haar

Tijdens de spring/summer runway show van Tibi, creëerde Frank Rizzieri de haarlook van deze show. Zo maakte hij de mooiste natuurlijke slag in je haar en wij weten nu hoe het moet. Geloof ons, dit wil je proberen.

Om deze look te creëren, maak je eerst je haar vochtig. Vervolgens föhn je de bovenkant van je hoofd. Zorg er wel voor dat je een goede heat protecting spray gebruikt voor je begint met föhnen. Nadat je de bovenkant van je haar hebt geföhnd, maak je gebruik van een haarspray. Kies er eentje die je haar volume en textuur geeft, zodat je natuurlijke slag goed blijft zitten.

Aveda

Verdeel je haar in een scheiding en maak beide kanten van je haar glad door middel van een goede haargel, zoals de Curl Defining Cream van Moroccanoil. Tot slot kies je voor een product dat je haar textuur. Aveda Pure Abundance Hair Potion geeft je haar extra volume én een matte textuur. Breng dit aan op de uiteindes van het haar.

Et voilà, zo heb jij een natuurlijke slag in je haar.

Meer over haar:

Reageer op artikel:
Wil je weten hoe je een natuurlijke slag in je haar krijgt? Deze tips komen direct van de catwalk
Sluiten