Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 16 feb 2017

Er komt een nieuwe Nederlandse film van de makers van Verliefd op Ibiza en dit is de trailer

Word jij blij van Nederlandse films als Verliefd op Ibiza en Toscaanse Bruiloft? Ga jij ook helemaal los op Jungle van Broederliefde? Dan is hier een film waar jij waarschijnlijk écht naartoe wilt gaan. Tuintje in mijn Hart draait binnenkort in de bioscopen en wij hebben hier alvast de trailer:

Tuintje in mijn Hart

Deze nieuwe, grappige, Nederlandse film speelt zich af in Suriname. Axel (Leo Alkemade) is een boeroe Surinamer die alweer twintig jaar in Nederland woont. Hij is volledig vernederlandst.

Al tijden is hij niet meer terug geweest in zijn geboorteland. Wanneer zijn moeder (Beppie Melissen) de familie bij elkaar roept voor kerst, moet zij iets belangrijks vertellen. Axel besluit met zijn vrouw (Fockeline Ouwerkerk) en haar zus (Sanne Vogel) met tegenzin terug te gaan naar Suriname.

Tropisch? Check. Avontuurlijk? Check. Komedie? Check.

Tijdens het kerstdiner vertelt Axels broer (Edwin Jonker) hem iets waardoor hij woest wordt. Ook blijkt zijn dochter (Pip Pellens) ineens zwanger te zijn en de vader ook niet wordt gevonden. Het wordt Axel te veel en besluit er vandoor te gaan. Dan volgen er heel veel avonturen onder de Surinaamse zon.

Tuintje in mijn Hart wordt een hilarische film die vooroordelen, clichés en stereotypes uitvergroten. De film is vanaf 2 maart te zien in de bioscopen. Voor nu maken we je blij met de trailer. En met Joep:

Deze wil je vast ook zien: Er komt een heerlijke nieuwe Nederlandse film en dit is de fijne trailer

Reageer op artikel:
Er komt een nieuwe Nederlandse film van de makers van Verliefd op Ibiza en dit is de trailer
Sluiten