Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 4 sep 2018

Oelalaa: Dit is de Nederlandse Magic Mike en oh my de performance wil je echt zien

Kun je nog steeds geen genoeg krijgen van de film ‘Magic Mike’? Snappen we best, want de film barst van het testosteron en is nou eenmaal heerlijk om naar te kijken. Maar nu blijken ook we ook een Nederlandse Magic Mike te hebben. Met moves a la Channing Tatum te kunnen doen. Oelala…

De verborgen talenten van GTST-acteur Urvin Monte kwamen tijdens het programma ‘Dance Dance Dance’ ineens naar boven. En hij blijkt dus niet onder te doen aan Tatum.

Nederlandse Magic Mike

Even een opfrissertje: Urvin speelde tot eind 2017 Felix Jagtman in Goede Tijden Slechte Tijden, de vriend van Lucas Sanders. Momenteel doet hij mee aan het dansprogramma ‘Dance Dance Dance’ en bewijst daarmee dat hij over een indrukwekkend staaltje danskunsten beschikt.

Zijn optreden was een denderend succes en het publiek ging compleet uit zijn dak. Wat we heel goed begrijpen, want de show was heter dan heet. Ook de jury was onder de indruk, want beoordeelde zijn optreden met een 9.5

Onze eigen Channing Tatum

We schreven al eerder dat Magic Mike vanaf deze winter live te bekijken is in Londen, met allemaal fantastische shows. Maar nu hebben we onze eigen Channing Tatum. Zijn we trots op. En deze video staat vanaf nu op repeat, dat moge duidelijk zijn.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Oelalaa: Dit is de Nederlandse Magic Mike en oh my de performance wil je echt zien
Sluiten