Negin Mirsalehi laat zien welke accessoires íedereen wil hebben dit jaar

Wie weet er nou beter wat hot is en wat not is in de fashionwereld dan één van Neerlands grootste fashionbloggers? Daarom vroegen we aan Negin Mirsalehi of zij dé accessoiretrends voor 2016 wilde verklappen. En showen natuurlijk.

Nadat Negin haar blog en Instagram-account oprichtte groeide ze binnen no time uit tot een veel gevolgd mode-icoon. Ze heeft inmiddels 2,8 miljoen volgers en won al meerdere awards. Stil zitten doet ze niet. Negin startte onlangs met haar eigen beautylijn Gisou, een haarverzorgingsproduct verrijkt met honing. Aan Beautify.nl vertelt ze over haar favoriete modetrends.

Choker

De choker is geïnspireerd op de jaren negentig, maar heeft een echte transformatie doorstaan. Volgens Negin is de choker nog steeds edgy, maar ook elegant, door bijvoorbeeld mooie stenen of juwelen eraan. ‘Die elegante uitstraling met een stoere twist past echt bij mijn stijl. Ik draag de choker graag bij chique, vrouwelijke outfits, maar bijvoorbeeld ook bij casual en meer laidback looks.’

Rugtas

Negin: ‘Wanneer ik mijn outfit simpel houd, probeer ik met accessoires mijn look uitdagender te maken. Meestal kies ik dan voor één accessoire zoals een opvallende tas. Een tas met een grafische print kan mijn outfit dan net wat extra’s geven bijvoorbeeld.’ Haar lievelingstas van het moment is de rugtas. ‘Het geeft je look een sportieve en vintage look, naast dat het natuurlijk ook handig is om te dragen. Bij mijn laatste reis in LA kwam dit goed van pas tijdens het hiken met Maurits (Negins vriend red.) en mijn vader in de bergen.’

Details in shoes

Schoenen mogen dit jaar opvallender van Negin. ‘Zo raak ik steeds enthousiaster over de trend die ik steeds meer op straat zie: de losse franjes die je op je sneakers kan doen,’ vertelt ze.

Minimalistic watches

Negin: Een accessoire die ik graag simpel en eenvoudig houd is mijn horloge. Vooral vintage horloges vind ik heel gaaf, omdat er echt een verhaal achter zit en het je outfit dus wat specialer maakt. Maar wat ik dit jaar ook erg tof vind, is de trend van horloges met een minimalistisch design, omdat deze een luxe uitstraling hebben. Ook kun je dit soort horloges beter combineren met je outfits.

LEES OOK: Haarinspiratie: deze knappe kapsels ga je in 2016 overal terug zien

Reageer op artikel:
Negin Mirsalehi laat zien welke accessoires íedereen wil hebben dit jaar
Sluiten