Ben je groot fan van de neon modetrend? Dit is hoe je het rockt zonder er als Pino uit te zien

Als er één modetrend niet te missen is, dan is het de neon trend. De felle kleuren doen bijna pijn aan je ogen, zo mooi is het. Omdat het een lastige trend is om te dragen vertellen wij je in dit artikel hoe je neon op verschillende manieren kunt dragen.

Welkom in de wereld van kleur. Bekende winkelketens hangen er vol mee en ook in de fashion-wereld is het niet meer weg te denken. Met de zomer in zicht zijn felle kleurtjes natuurlijk hartstikke leuk. Kleur draagt een positief effect op je humeur en het geeft je meer zelfvertrouwen. Hoppa, genoeg redenen dus om mee te gaan met deze trend.

Hoe draag je de neon trend?

Weet je niet zo goed hoe je de gewaagde trend rockt? Maak je geen zorgen, met deze tips zie je er op je allerbest uit.

1. Combineer kleur met basics

Begin met een basic item als je niet te hard van stapel wil lopen. Koop bijvoorbeeld een felle broek met daarop een zwart shirtje of een witte blouse. Zo ben je niet gelijk een kleurenwolk, maar heb jij op een subtielere wijze een felle kleur in je kledingstijl toegepast.

2. Draag verschillende items in dezelfde kleur

Verschillende kleuren combineren is soms lastig, vooral omdat het er zo uitspringt. Wil je sowieso complimenten vangen? Koop dan items in dezelfde kleur, zoals een vrouwenpak. Een blazer en broek in dezelfde kleur is het recept voor een modestatement.

3. Kies voor een jurkje of jumpsuit

Een makkelijke manier om een trend te dragen is door te kiezen voor een jurk of jumpsuit. Dat is makkelijker combineren, omdat je geen bovenkant bij je onderkant hoeft te zoeken.

4. Houd je niet aan alle moderegels

Onthoud goed dat er geen officiële regels zijn op modegebied en je lekker aan moet trekken wat jij er goed uit vind zien. Vraag advies aan je vriendinnen als je twijfelt, maar trek altijd je eigen plan. Het leuke aan de trend is dat je juist lekker kunt mixen en matchen.

Lookbook

Op zoek naar extra inspiratie? Dit zijn onze favoriete neon looks:Lees ook: Modemeisjes opgelet! Dit pak van Mango verovert het internet en wij willen ‘m ook

Reageer op artikel:
Ben je groot fan van de neon modetrend? Dit is hoe je het rockt zonder er als Pino uit te zien
Sluiten