Renée
Renée Beauty en Style 23 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Als je deze stappen volgt breng je nepwimpers aan als een professional

Soms wil je wimpers die zo prachtig en lang zijn dat je van alle drama in je leven weg kunt vliegen. Maar voordat het zo ver is, wil je natuurlijk wel dat de nepwimpers zo netjes zitten dat je een ware professional lijkt. Deze tips gaan jou daar zeker bij helpen.

Nepwimpers aanbrengen hoeft niet heel lastig te zijn. Als je de volgende tips en tricks toepast en een paar keer oefent ben je binnen de kortste keren een expert. Geloof ons.

Hoe kun je het beste nepwimpers aanbrengen?

De Beautify redactie kreeg de volgende tips van Ardell, één van de bekendste merken voor nepwimpers. En hé, als je van iemand goede tips kunt krijgen, dan is het wel van zo’n merk toch? Zij zeggen dat je het beste het volgende kunt doen om de perfecte wimpers te plakken:

1. Controleer de pasvorm

Voor je begint met het aanbrengen, is het handig om eerst te kijken of de wimpers die je gebruikt passen bij de grootte van je oog. Dat doe je door de band van de wimpers uit te lijnen op je natuurlijke wimperrand. Houd je een stuk nepwimper over? Dan knip je de uiteindes hiervan weg. Het ziet er natuurlijker uit als je van de buitenkant wimpers wegknipt, omdat het begin van de strip wimpers zo is gemaakt dat het netjes en natuurlijk overloopt.

2. Breng wimperlijn aan op de nepwimpers

Pak de nepwimpers vervolgens vast aan het uiteinde met een lash applicator en breng een laagje wimperlijn aan op de band. De dunne laag lijm laat je dertig seconden drogen voordat je begint met plakken.

3. Plaats de wimpers

Met dezelfde lash applicator en de inmiddels kleverige lijm plaats je de wimpers zo dicht mogelijk bij de natuurlijke wimpers. Tip: plaats eerst de wimpers zodat de positie klopt, druk daarna de nepwimpers in de hoekjes vast. Knijp vervolgens je eigen wimpers samen met de nepwimpers, zodat alles één geheel wordt.

Bekijk ook eens deze video:

How To Apply False Lashes for Beginners | Roxette Arisa

Hey guys! Roxette Arisa here to show you how to apply false lashes for beginners! This is going to be super helpful especially for beginners out there because I’ll be going step by step super in depth about all of my tips and tricks on how to apply falsies.

Roxette geeft in deze video extra tips vóór het aanbrengen van de wimpers. Zo brengt ze eerst een laag mascara aan, zodat de natuurlijk wimper niet naar beneden hangt. Handig.

Meer over beauty:

Reageer op artikel:
Als je deze stappen volgt breng je nepwimpers aan als een professional
Sluiten